SVI GLEDAJU

‘Stranger Things‘ obara niz rekorda na Netflixu, samo je jedna serija bila veći hit

Eduardo Franco, Charlie Heaton, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp i Finn Wolfhard u četvrtoj epizodi četvrte sezone.

 Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/Everett/Profimedia
Nakon tri godine čekanja, omiljena horor serija vratila se s četvrtom sezonom, a fanovi ju otad opsesivno gledaju

Serija "Stranger Things“ vratila se na Netflix nakon tri godine čekanja s posljednjom, četvrtom sezonom. Gledanost prvih epizoda je oborila sve rekorde, piše Hollywood Reporter.

Prema Netflixovim podacima, "Stranger Things" je od 25. do 27. svibnja tako prikupio ukupno 286,79 milijuna sati gledanja diljem svijeta. To nadmašuje prethodnog rekordera, drugu sezonu Bridgertona, koja je sakupila ukupno 193 milijuna sati gledanja tijekom prvog vikenda u ožujku.

image

Natalia Dyer, Charlie Heaton, Ted Sarandos, Matt Duffer, Ross Duffer, Sadie Sink, Maya Hawke, Noah Schnapp, Priah Ferguson, i Brett Gelman na premijernom prikazivanju serije.

Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia/Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia

Bridgerton je osvojio titulu najgledanije Netflixove serije na engleskom jeziku svih vremena prvih 28 dana nakon što je objavljena na servisu, sa 656,26 milijuna sati gledanja diljem svijeta. Četvrta sezona Stranger Thingsa je već gotovo na 44 posto puta do tog broja, i to nakon samo tri dana, a posljednje dvije epizode sezone, koje zajedno traju gotovo četiri sata, tek će biti objavljene u srpnju.

Ipak, Squid Game je vodeći među Netflix serijama svih vremena na bilo kojem jeziku, i to s 1,65 milijardi sati gledanja tijekom prvih 28 dana na servisu.

Iščekivana četvrta sezona, koja je premijerno prikazana gotovo tri godine nakon prethodne, također je pomogla da se i prve tri Stranger Thingsa uguraju u Netflixov globalni i američki top 10. Prve tri sezone imale su ukupno 84,55 milijuna sati gledanja od 21. do 27. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:56