MACHO FILMOVI

Sylvester „Rocky" Stallone: Tehnologija i mlakonje uništile su akcijske žanr!

Tobey Maguire, Robert Downey Jr., Shia LaBeouf i ostatak nove akcijske filmske ekipe mogli bi se uvrijediti novom izjavom Sylvestera Stallonea

Tobey Maguire, Robert Downey Jr., Shia LaBeouf i ostatak nove akcijske filmske ekipe mogli bi se uvrijediti novom izjavom popularnog glumca Sylvestera Stallonea, koji je popularizirao žanr akcijskih filmova s kultnim Rockyjem i Rambom.

Upitan što je ubilo klasičan akcijski film poput onih u kojima je on glumio, 63-godišnji Stallone je odgovorio: Tehnologija!

Umjesto pravih scena nabijenih testosteronima i mišićima, računalna tehnologija umjetno je napumpala brojne heroje i dala ima moći koje su bacile u mrak prave borbe u stilu Stallonea ili pak Schwarzeneggera.

Stallone je zato za svoj novi film „ The Expendables“, koji u kina stiže sredinom kolovoza, aktivirao niz starih akcijskih faca poput Arnijea, no u filmu će se naći gotovo svi filmski akcijski „klasičari“ poput Brucea Willisa, Mickeyja Rourkea, Erica Robertsa, Terryja Crewsa i zvijezde UFC-a Randyja Couturea. Chucka Norrisa i Jeana Claudea Van Dammea ipak nije dobio za film koji je u SAD-u dobio ocjenu „R“ zbog nasilnih i krvavih scena.

Ovo nas ljeto očekuje pravi macho film.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:00