PREVIĐANJE BUDUĆNOSTI

TAJ FILM NEĆEMO GLEDATI Novi film Johna Malkovicha prikazat će se za točno stotinu godina

 Getty
Film je spremljen u poseban sef s vremenskom bravom koja se otvara 18. studenog 2115. godine

Novi film redatelja Roberta Rodrigueza i glumačke zvijezde Johna Malkovicha koji je napisao scenarij publika neće moći vidjeti točno stotinu godina. Naime, '100 years' ('100 godina') naziv je filma koji je spremljen u poseban sef s vremenskom bravom koja se otvara 18. studenog 2115. godine, pa ga već sada nazivaju "film kojeg nikada nećete vidjeti".

U filmu se prikazuju različita viđenja budućnosti, a financiran je za potrebe promocije ultraluksuznog konjaka Louis XIII koji prije konzumacije dozrijeva stotinu godina. Tako su boce tog pića koje su sada u prodaji bile pripravljene 1915. godine.

Malkovich je rekao kako je razmišljajući o filmu istraživao kakva se budućnost predviđala 1918., 1915. i 1919. godine, te je zaključio kako su neka od tih predviđanja bila začuđujuće točna, ali velika većina sadašnjosti ipak nije tada bila zamisliva. Ne mogu reći hoće li budućnost biti svijetla ili crna, kazao je. "Na dane kao što je bio prošlo petak (dan terorističkog napada u Parizu - op.a.), mogu se ponovno vidjeti tamni oblaci. Ali ipak, ja nisam bez nade", kazao je Malkovich.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:57