REGIONALNA PREMIJERA

TAJNE I LAŽI Druga sezona krimi serije s Juliette Lewis uskoro kreće na AXN-u

 AXN press
Druga sezona serije “Tajne i laži” premijerno će se početi prikazivati 14. listopada

ZAGREB - Druga sezona napete američke krimi serije 'Tajne i laži' premijerno će se početi prikazivati na AXN Adriji od 14. listopada. Serijal s Juliette Lewis u glavnoj ulozi u našu regiju stiže svega 20 dana nakon američke premijere.

Detektivka Andrea Cornell preuzima slučaj u kojem je ubijena mlada Kate Warner. Njezin suprug Eric Warner upravo je preuzeo obiteljsku financijsku firmu kad je zabavu povodom promaknuća prekinula smrt supruge. Kateino tijelo palo je s krova hotela. Bila je trudna i tu informaciju su znali samo ona i suprug. Za detetivku Cornell započinje duga potraga za ubojicom, a prvi osumnjičeni je upravo Eric Warner. Familija Warner pritom nije jedina koja krije tajne već će slučaj natjerati Andreu da se suoči s mračnom stranom svoje prošlosti.

Američka serija 'Tajne i laži' nastala je prema istoimenoj australskoj seriji iz 2014. godine. Svaka sezona ima deset epizoda, a u glavnoj roli pojavljuje se proslavljena Juliette Lewis kao Andrea Cornell. Erica Warnera glumi Michael Ealy, a Kate Warner Jordana Brewster poznata iz blockbustera 'Brzi i žestoki'.

AXN press

Finale prve sezone zabilježilo je respektabilnih 6,53 milijuna gledatelja, dok je otvaranje nove pratilo njih 4,06 milijuna. Autorica serije je Barbie Kligman koja je dosad radila na uspješnicama poput 'CSI: NY', 'Vampirski dnevnici' i 'Privatna praksa'.

Druga sezona serije 'Tajne i laži' premijerno će se početi prikazivati 14. listopada i nastaviti u stalnom tjednom terminu petkom od 21 sat, samo na AXN Adriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:01