ODSUTNOST

Treća sezona napete američke krimi serije premijerno na AXN Adriji od 15. listopada

Stana Katić
 Promo
Sezona prati Emily na još jednom putovanju punom opasnosti dok pokušava zaštititi svoju obitelj

Sjajna američka triler serija „Odsutnost”, sa Stanom Katic u glavnoj ulozi, vraća se 15. listopada u trećoj sezoni na AXN Adriu.

“Odustnost” je priča o FBI agentici Emily Byrne koja nestane tijekom potrage za jednim od najozloglašenijih ubojica iz Bostona, te je proglašena mrtvom. Nakon šest godina pronađena je bez sjećanja na razbolje u kojem je nestala, a njezin muž ima novu ženu Alice dok se je vlastiti sin Flynn ne sjeća. Uskoro se nalazi u mreži kompliciranih ubojstava, a kroz dosadašnje dvije sezone je serija puna neočekivanih zapleta koji vas stalno drže u napetosti.

Radnja se vraća u trećoj sezoni, nakon smrti Alice, te prati Emily kojoj uskoro ističe suspenzija za rad u FBI-ju, dok istovremeno pokušava biti najbolja majka Flynnu. Sve se iznenada promijeni kada jedan od slučajeva misteriozne smrti tinejdžera, na kojima radi njen bivši muž i agent Nick, počne ugrožavati njihov dom i živote obitelji koju Emily očajnički pokušava zaštititi. Nova sezona ju vodi na opasno putovanje daleko od Bostona, koje će ju testirati kao nikada do sada, tijekom kojeg će morati naučiti ponovo vjerovati ljudima, ponovo voljeti, ali i shvatiti gdje pripada na ovom svijetu nakon svega što je prošla.

Emily prati trag smrtnih događaja i natječe se s vremenom kako bi spasila Nicka, dok istovremeno shvaća da je riječ o puno većoj i kompleksnijoj uroti, a FBI nevoljko gleda na ideju da ga upravo ona spašava. Uzimajući stvar u svoje ruke, osmišljava riskantan plan te se suočava s jedinom osobom koja ju može dovesti do Nicka, a to je Colin Dawkins, plaćeni ubojica koji popravlja stvari za međunarodnu kriminalnu organizaciju. Predvodeći plan uz pomoć bivše FBI instruktorice Rowene Kincade, Emily zajedno s agentom Calom Isaacom, koji je rastrgan između odanosti FBI-u i privrženosti Emily, ide u potragu za Nickom. Tijekom potrage s jedne misteriozne lokacije na drugu, Emily otkriva nove tajne, prijetnja njenoj sigurnosti je sve veća, te naposlijetku donosi drastične odluke ako bi osigurala sigurnost svoje obitelji.

U ulozi Emily Byrne briljira Stana Katic koja je i izvršna producentica, a poznata je po ulozi u hit seriji “Castle”, te je trostruka dobitnica People’s Choice Awards. Agenta Nicka Duranda igra Patrick Heusinger, poznat po ulogama u filmovima “A Beautiful Now”, “Sweet Land” ili “Frances Ha”, dok ulogu Cala Isaaa igra Matthew Le Neve poznat po primjerice ulogama u australskim serijama “Marking Time” ili “Offspring”. Sjajnu glumačku postavu čine još i Neil Jakson u ulozi Emilynog brata Jacka, sina Flynna igra Patrick McAuley, Natasha Little igra agenticu Julianne Gunnarsen, dok je Christopher Colquhoun u ulozi Dereka Crowna.

Treća sezona prati Emily na još jednom putovanju punom opasnosti dok pokušava zaštititi svoju obitelj, a možete ju gledati na AXN Adriji od 15. listopada u tjednom terminu četvrtkom u 21:00.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:54