Streaming platforma

U Hrvatsku u lipnju stiže Disney+, poznati datum lansiranja i cijena usluge

Encanto, film

 DISNEY
Na platformi će se, među ostalim, moći gledati "Star Warsi" i "Simpsoni"

Disney+ stiže u Hrvatsku 14. lipnja, a cijena mjesečne pretplate za naše će tržište iznositi 7.99 eura za mjesec, odnosno 79.90 eura za godinu dana.

Ova platforma, koja je u vlasništvu The Walt Disney Companyja, u Hrvatsku dolazi u sklopu proširenja koje uključuje 42 zemlje i 11 novih teritorija.

Disney + je poseban po tome što nudi ekskluzivni originalni sadržaj, serije i filmove iz studija Disney, Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic, a tu je i ostali zabavni sadržaj, među kojim su brojne svjetske uspješnice.

Pretplatnici će imati pristup sadržaju iz Star Wars franšize "The Book of Boba Fett" i "Mandalorian" izvršnog producenta i pisca Jona Favreaua. Tu je i serija "Moon Knight" iz Marvelovog studija u kojoj glavnu ulogu ima Oscar Isaac kao Steven Grant, zaposlenik u trgovini suvenira koji postane opsjednut sjećanjima iz nekog drugog života i gubitkom pamćenja, te za Oscara nominiran film "Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings" ("Shang-Chi i legenda o deset prstenova") sa Simu Liu i Awkwafinom u glavnim ulogama.

Također, pretplatnici će moći gledati Disneyev i Pixarov animirani film "Luca", Oscarom nagrađene filmove "Encanto" ("Encanto: Naš čarobni svijet") o izvanrednoj obitelji Madrigal, te "Cruella", s Emmom Stone u ulozi legendarne Cruelle de Vil.

image

Luca, Disney

Disney

Od ostalih zabavnih sadržaja, tu su akcijska komedija "Free Guy" s Ryanom Reynoldsom, "The Simpsons" ("Simpsoni") i "Grey's Anatomy" ("Uvod u anatomiju").

National Geographic donosi prvu sezonu serijala od 12 epizoda "The World According To Jeff Goldblum" gdje Jeff gledatelje vodi kroz zabavnu, pronicljivu i humorističnu pustolovinu. U svakoj epizodi serije koristi poznate predmete kako bi razotkrio svijet zapanjujućih veza te fascinantne znanosti i povijesti.

Korisnici će imati pristup visokokvalitetnom sadržaju sa do četiri istodobna streama, s neograničenim preuzimanjima koja uključuju do deset uređaja, uz mogućnost postavljanja do sedam različitih profila. Roditelji će moći postaviti dječje profile s prilagođenim sučeljem kako bi imali pristup sadržaju primjerenom za dječju dob.

O usluzi Disney + i tome zašto je, unatoč relativno kratkom vremenu postojanja, platforma postala iznimno uspješna smo već pisali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:14