KAKVA PODVALA!

U zadnjoj epizodi ‘Last of Us‘ pojavili su se likovi iz serije koju Hrvati obožavaju, jeste li ih prepoznali?

Last of Us i Život na Sjeveru

 Screenshot/twitter/
‘Život na sjeveru‘ godinama je bio omiljen i kod nas, a epizodu u koju su ‘podmetnuti‘ Marliyn i Leonard režirala je Jasmila Žbanić

Šesta epizoda trenutno vrlo popularne HBO-ove apokaliptične serije "The Last of Us" na opće iznenađenje je ponovno okupila dvoje glumaca koji su glumili u mnogima omiljenoj TV seriji iz devedesetih. Par koji se pojavio u uvodnim trenucima šeste epizode "The Last of Us" su Marlon i Florence, a onima koji su gledali "Život na sjeveru" imaju poseban značaj, prenosi ScreenRant.

Glumci koji glume Marlona i Florence su Graham Greene, koji je nominiran za Oscara za film "Ples s vukovima", a glumio je Leonarda Quinhagaka u pet epizoda spomenute serije te Elaine Miles, koja je glumila članicu redovite postave serije, Marilyn Whirlwind.

‘Last of Us‘, adaptacija obožavane igre, prati likove Joela i Ellie koji putuju opustošenim planetom, a u ovoj epizodi upadaju u kolibu u kojoj na planini žive Marlon i Florence, sada 30 godina stariji, a u vrckavom dijalogu strašno podsjećaju na svoje likove iz ‘Života na sjeveru‘. Iako je riječ o sporednim ulogama prema IMDB-u ovaj par bi se trebao pojaviti u još jednoj epizodi, a fanovi su se toliko oduševili njihovom kratkom epizodom da traže posebnu seriju u kojoj bi se pratilo samo njihove živote.

‘Život na sjeveru‘ emitiran je od 1990 do 1995., a u Hrvatskoj ima kultni status. Epizodu u kojoj se glumački par iz te serije pojavljuje u ‘Last of Us‘ inače je režirala hvaljena bosanskohercegovačka redateljica Jasmila Žbanić, a reakcije kritike i publike su vrlo pozitivne. Evo što nam je Jasmila Žbanić nedavno otkrila o svom iskustvu rada s HBO.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:28