JAKE ŽENSKE SNAGE

Uršula Tolj, Barbara Kolar i Iva Šulentić odsad zajedno u HRT-ovoj popularnoj emisiji

Emisija Kod nas doma
 Renato Branđolica za Hrt
Kao i dosad emisija će svaki radni dan u popodnevnim satima gledatelje voditi u svijet glazbe, gastronomije, mode, hobija, dizajna...

HTV1 s početkom nove Jesenske sheme kreće i s novom, četvrtom sezonom popodnevne mozaične emisije "Kod nas doma" koja će televizijske gledatelje svaki radni dan uz pomoć voditeljica Uršule Tolj, Barbare Kolar i Ive Šulentić, u popodnevnim satima voditi u svijet popularne kulture, glazbe, gastronomije, mode, filma, hobija, dizajna, suvremene psihologije...

Emisija ponedjeljkom donosi novosti iz svijeta filma, kazališta, dizajna, te glazbe. Poznati hrvatski kuhari pripremaju zanimljiva jela. Radi se i "makeover", u sklopu kojeg se spajaju gledatelji i modni dizajneri.

Utorkom u kuhinji Morane Zibar i Ksenije Erker svašta se priprema. Uz suze i smijeh, "kuhaju se" recepti ljubavi, prijateljstva i sreće. Seksualna terapeutkinja gledateljima odgovara na "škakljiva" seksualna i partnerska pitanja. Svaki tjedan na Dolcu provjeravamo što veseli, a što ljuti naše kumice s placa.

Srijedom je na redu prirodna kozmetika, učenje o ljekovitim biljkama. Važno je i reciklirati, zato su tu savjeti kako starim, odbačenim stvarima udahnuti nov život, ali i lekcije iz jezične i financijske pismenosti.

image
Renato Branđolica Za Hrt
kod nas doma

- Četvrtkom mijenjamo loše navike za one dobre, mrtva puhala za pustolove, bolest za zdravlje. Ne zapovijedamo ljubimcima, već učimo od njih. Ne tražimo pomoć za sebe, već pomažemo slabijima, različitima i drugačijima. Učimo kako postati bolji ljudi - kaže urednica projekta Maja Tokić.

Petkom u glazbenom talk-showu doznajemo novosti od naših gostiju, a vikend počinjemo izvrsnim svirkama uživo. Tako se petkom u glazbenom talk-showu Uršule Tolj prisjećamo s njima radosnih trenutaka - i veselimo uz nihove goste te njihovim izvrsnim svirkama uživo u našem Studiju 9.

- Glazbeni petak u novoj sezoni otvara Ivana Kindl. Osim što će predstaviti novi singl a i neke starije pjesme uživo, vrhunska hrvatska pjevačica otkrit će nam svoju ljubav prema životinjama, zašto podržava mlade pjevače i glazbenike te što ju to čini tako dobrom mentoricom u showu "Zvijezde pjevaju". Njezini su gosti Mirna Hermann iz "Prave šape", pjevač Dino Jelusić te lovac iz Potjere i njezin bivši partner iz "Zvijezda" Krešimir Sučević-Međeral - najavljuje urednica Uršula Tolj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:23