‘SLOW HORSES‘

Uskoro stiže novi TV spektakl: Spoj Oldmana, Šerbedžije i Micka Jaggera nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Garry Oldman, serija Slow Horses

 screenshot AppleTV
Frontmen Rolling Stonesa napravio je pjesmu za seriju u kojoj glavnu ulogu igra Gary Oldman, a jedna od zvijezda je i naš Šerbedžija

Serija "Slow Horses", adaptacija špijunskih romana Micha Herrona, uskoro stiže na Apple TV+, a njezini autori zasigurno računaju da će publiku privući zvjezdana glumačka ekipa - glavnu ulogu ima trostruki oskarovac Gary Oldman, a tu su i oskarovka Kristen Scott Thomas, Rade Šerbedžija, Olivija Cooke, Jonathan Pryce, Jack Lowden... Dodatni adut: Mick Jagger za seriju je napisao i snimio originalnu pjesmu pod nazivom "Strange Game". Na pjesmi je Jagger radio s iskusnim Danielom Pembertonom koji je bio višestruko nominiran za svoj rad na filmu "Being The Ricardos".

Pemberton je izjavio kako mu je rad Jaggerom bio jedna od najuzbudljivijih suradnji u karijeri.

- Mislim da smo uspjeli stvoriti nevjerojatno jedinstvenu i originalnu temu naslova i jedva čekam da je ostatak svijeta čuje - izjavio je za britanske medije Pemberton.

Redatelj serije James Hawes pak, kaže da je pjesma zaokružila priču.

- Čuti pjesmu po prvi put bilo je krajnje uzbudljivo. Mickovi tekst i izvedba potpuno su pogodili raspoloženje serije 'Slow Horses', sa svim humorom i razmetljivošću o kojoj sam sanjao - kazao je redatelj.

Inače, niz romana Micka Herrona na kojima je zasnovana serija bavi se grupom odbačenih špijuna koji su završili u nemilosti MI5 zbog prljavih poslova. Njih predvodi hladnokrvni, briljantni i vrlo razdražljiv Jackson Lamb, kojeg igra Oldman. Rade Šerbedžija, pak, glumi dvostrukog špijuna.

Priliku da čuje pjesmu i pogleda seriju publika će imati od 1. travnja, kada na Apple TV+ stiže prva sezona od šest epizoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:20