SPORNA POZADINA

Vanity Fair na meti kritika nakon dodjele Oscara: ‘Pa, što je ovo? Baš jako ružno, kao da su McDonald‘s...‘

Greta Gerwig attends 

 Michael Tran/Afp
Zašto crveni tepih Vanity Faira izgleda kao McDonald‘s??? Plačem, što se ovdje dogodilo?, pitao se jedan od gledatelja

Neki korisnici X-a, bivšeg Twittera, pokrenuli su žestoku raspravu o pozadini ispred koje su slavne zvijezde pozirale na Vanity Fair Oscar partyju, koji je održan povodom sinoćnje dodjele zlatnih kipića. Mnogi su se, naime, požalili da ih boje pozadine podsjećaju na lanac brze hrane McDonald‘s.

Brojne zvijezde prošetale su crvenim tepihom na afterpartyju dodjele Oscara, jednom od najekskluzivnijih u Hollywoodu, a među njima su bile i reality zvijezde Kendall Jenner, Kim Kardashian, glumice Sofia Vergara i Sydney Sweeney, poznati bogataš Jeff Bezos sa zaručnicom Lauren Sanchez te brojni drugi.

Ali umjesto suzdržanijih paleta boja koje smo gledali posljednjih godina, uključujući plavo-srebrnu kombinaciju iz 2023., ovogodišnja oskarovska zabava u organizaciji Vanity Faira sadržavala je jarke nijanse koje su vrlo slične pakiranju popularnih McDonald’sovih krumpirića.

"Izgleda poput ogromnog McDonald‘sa", komentirala je jedna korisnica na X-u, a mnogi su se složili s njom.

image

Lily Gladstone

Michael Tran/Afp

"Zašto je Vanity Fair odabrao ovakav crveni tepih? Baš je jako ružno, podsjeća me na McDonald‘s i nikako ne paše uz ovu odjeću", dodala je druga korisnica.

"Zašto crveni tepih Vanity Faira izgleda kao McDonald‘s??? Plačem, što se ovdje dogodilo?!", dodao je treći.

Reakcije na ovu pozadinu uslijedile su nakon kritika koje su uputili dodjeli nagrada Emmy 2023. u siječnju. Slavna manekenka Chrissy Teigen tada je napisala na društvenim mrežama da moli organizatore dodjela nagrada da nabave bolje pozadine za svoje crvene tepihe, a tada se mnogima nije svidjela pozadina koju su osmislili Fox i čelnici Emmyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:24