MELEM ZA OBOŽAVATELJE

VIDEO: EKIPA 'SEINFELDA' PONOVNO NA OKUPU! Glumac iz 'Ludih sedamdesetih' na Facebooku objavio potpuno novu epizodu

 Facebook screenshot
Ničime izazvan, prije nekoliko dana na Facebooku američki glumac Topher Grace (najpoznatiji po ulozi u tv-seriji 'Lude sedamdesete') objavio je video u kojem je montirao pojavljivanje glumačke ekipe 'Seinfelda'

Kad je riječ o televizijskom humoru, tv-serija 'Seinfeld' američkog komičara Jerryja Seinfelda dosegla je neumrli status i 18 godina nakon prestanka snimanja i dalje ima čitave horde obožavatelja, a inspirirala je čak i profesora filozofije Williama Irvina da napiše i 1999. objavi knjigu 'Seinfeld i filozofija: Knjiga o svemu i ničemu' (koja je objavljena i na hrvatskom jeziku).

Iako je posljednja sezona serije dovršena 1998. godine, u jednoj epizodi sedme sezone tv-serije 'Bez oduševljenja, molim!' Larryja Davida (scenarista Seinfelda) ponovno se okupila glumačka ekipa 'Seinfelda' (Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus - Elaine, Jason Alexander - George, Michael Richards - Kramer i Wayne Knight - Newman) s fiktivnom namjerom nastavka serijala, kako bi Larry David spasio svoj brak. No, na žalost obožavatelja pravo ponovno okupljanje slavne glumačke ekipe se ipak nikada nije dogodilo.

Ničime izazvan, prije nekoliko dana na svojoj Facebook stranici američki glumac Topher Grace (najpoznatiji po ulozi u tv-seriji 'Lude sedamdesete') objavio je video u kojem je montirao to pojavljivanje glumačke ekipe 'Seinfelda' u 9-minutni video koji se može gledati kao zasebna epizoda.





I edited all the Seinfeld scenes from Curb season 7 into one episode. It’s more like a radio play, but if you sew...

Posted by Topher Grace on Tuesday, February 23, 2016




Kako sam Topher Grace kaže, "to je više poput radio-drame, ali ako zašijete zajedno sve dijaloge iz scena audicije, čitanja i proba... dobijete 9-minutni prikaz onoga što bi mogla biti radnja povnovnog okupljanja".





Seinfeld Reunion

I edited all the Seinfeld scenes from Curb season 7 into one episode. It’s more like a radio play, but if you sew together all the dialogue from audition scenes, read-throughs and rehearsals together… a 9 minute hint at what the plot of a reunion might have been.

Posted by Topher Grace on Tuesday, February 23, 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:24