POLIMAC PREPORUČUJE

VIDEO: KRITIČAR JUTARNJEG POGLEDAO JE PREVARANTICE S WALL STREETA Film je jako dobar, djevojke nemilice pelješe brokere, ali nije sve zafrkancija

Lili Reinhart, Jennifer Lopez, Keke Palmer i Constance Wu
 Profimedia, Everett
 

"Prevarantice s Wall Streeta", film američke scenaristice i redateljice Lorene Scafaria ('Nick and Norah's Infinite Playlist', 'Seeking a Friend for the End of the World) o striptizetama koje od imućnih brokera i direktora počnu krasti novce, a koji je zasnovan na članku "The Hustlers at Scores" novinarke Jessice Pressler objavljenom 2015. godine u časopisu New York, predstavlja svojevrsnu reakciju na moderna kretanja u društvu.

"Film nije drama, kako se često ističe. Ton filma je zafrkantski, a djevojke uživaju u lovi koju pribavljaju", kaže u novoj epizodi serijala Polimac preporučuje filmski i televizijski kritičar Jutarnjeg lista Nenad Polimac.

Glumački ansambl filma predvodi Jennifer Lopez, najveća zvijezda filma, međutim gledatelje kroz film vodi lik koji igra Constance Wu. "S likom Dorothy koji igra Wu gledatelj se može poistovijetiti jer ona ima baku za koju se brine i zato što želi poboljšati standard ljudi oko sebe. S druge strane, Ramona Vega, odnosno Jennifer Lopez je čista prevarantica. Šarmantna prevarantica, ali svejedno prevarantica", dodaje Polimac.

Uspijeva li film kod gledatelja pobuditi suosjećanje, jesu li eskapade protagonistica priče prikazane efektno i koliko je film zaista dobar doznajte u novom epizodi serijala Polimac preporučuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:39