KOCKICE SU POSLOŽENE

VIDEO: 'Lego film' hara američkim kinima, studio najavio nastavak

Priča o malenoj Lego figurici presudnoj za spas svijeta i dalje se ne miče s vrha američke ljestvice filmova s najvećom zaradom, trećeg vikenda prikazivanja

LOS ANGELES - 'Lego film', animirani film o svijetu glasovitih dječjih kockica, pomeo je konkurenciju te se i dalje ne miče s vrha američke ljestvice filmova s najvećom zaradom, trećeg vikenda prikazivanja, po privremenim podacima koje je u nedjelju objavio Exhibitor Relations.

Film, priča o malenoj Lego figurici presudnoj za spas svijeta, zaradio je 31,5 milijuna dolara od petka do nedjelje, čime su se njegovi prihodi od početka prikazivanja popeli na 183,2 milijuna. Film je snimljen za 60 milijuna dolara.

Studio Warner Bros potvrdio je kako se priprema nastavak ovog filmskog hita koji je osvojio ne samo publiku, već i kritiku. Nastavak bi se trebao pojaviti 26. svibnja 2017. godine.

Web-stranica Rotten Tomatoes , koja filmoljupcima služi kao prilično pouzdan pokazatelj ocjene kvalitete filmova, prema agregiranim ocjenama korisnika 'Lego film' je ocijenila s impresivnih 96% "svježine".

Na drugom mjestu je 'Tri dana za ubojstvo' ('3 Days to Kill') kojemu je ovo prvi tjedan prikazivanja. Film u kojemu Kevin Costner tumači lik tajnog agenta koji umire na svom posljednjem zadatku zaradio je 12,3 milijuna dolara.

Kevin Costner puca po Beogradu - prizor iz filma 'Tri dana za ubojstvo'

Na trećem je film katastrofe 'Pompeji' o uništenju grada u erupciji Vezuva 79. poslije Krista koji je zaradio 10 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. kolovoz 2022 02:17