ZLATNIH VLASI VIŠE NEMA

VIDEO, MARVEL PUSTIO NOVI TRAILER: U BORBI ZA SPAS DOMA, THOR SE MORA SUOČITI S 'PRIJATELJEM S POSLA' Može li Thor spriječiti zlu Helu i Ragnarok?

 Marvel / YOUTUBE

Filmski studio Marvel u ponedjeljak je predstavio najavu za novi film iz svoje radionice - Thor: Ragnarok.

Uz taktove pjesme 'Immigrant Song' Led Zeppelina, foršpan za Thor: Ragnarok, novi film iz Marvelovog filmskog svemira, gledatelje upoznaje s događajima koji su se princu Asgarda dogodili nakon filma Osvetnici: Doba Ultrona.

Okovan lancima i bez svoj čekića Mjolnira, zarobljeni Thor (Chris Hemsworth) mora pobjeći iz zatočeništva na planetu Sakaaru kako bi pokušao spriječiti zlobnu Helu (Cate Blanchett) i zloslutni Ragnarok, događaj koji bi trebao okončati život asgardske civilizacije.

'Znam što mislite. Kako se ovo dogodilo?', pita Thor gledatelje najave filma, međutim gledatelji su ti koji jamačno imaju više pitanja za Marvel nakon ove apokaliptične najave. Kako Thanos napreduje po pitanju prikupljanju dragulja beskonačnosti? Hoće li Thor i Loki zakopati ratnu sjekiru kako bi spasili Asgard? Što Hulk radi na planetu Sakaaru? Tko stoji pored Thora tijekom uništenja New Yorka? Što se dogodilo s Thorovom kosom?

Na sva ta pitanja nastojat će odgovoriti film koji je režirao Taika Waititi prema scenariju Erica Pearsona, s Chrisom Hemsworthom, Tomom Hiddlestonom, Cate Blanchett, Idrisom Elbom, Jeffom Goldblumom, Tessom Thompson, Karlom Urbanom, Markom Ruffalom i Anthonyjem Hopkinsom u glavnim ulogama.

Thor: Ragnarok u kina dolazi 3. studenog 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:13