JEDINSTVENA NAJAVA POSLJEDNJEG NASTUPA

VIDEO: MICK JAGGER "Tko bi uopće još htio gledati Monty Pythona?"

Zaključni zajednički nastup skupine komičara Ponty Python će se 20. srpnja prenositi u dvije tisuće kino dvorana diljem svijeta

"Monty Python, zar to još uvijek ide?", pita se Mick Jagger u videu. "Tko to doista želi ponovno gledati? To je bilo zabavno šezdesetih", komentirao je frontman slavnih Rolling Stonesa i nastavio u istom stilu, komentiravši slavnu skupinu britanskih komičara kao "izborane starce koji pokušavaju oživjeti svoju mladost i zaraditi hrpu novca". Jagger je čak rekao da je najbolji montipajtonovac umro, misleći na Graham Chapmana nakon čije smrti 1989. godine pajtonovci više nisu bili skloni zajedničkim nastupima.

Ovaj video prikazali su sami pajtonovci na konferenciji za medije kojom su najavili svoj posljednji zajednički šou koji započinje danas u londonskoj 02 areni i završava 20. srpnja. Pritom se Michael Palin našalio kazavši kako se njegova skupina za ponovno okupljanje inspirirala upravo energijom 70-godišnjeg Jaggera.

Zaključni zajednički nastup skupine koju čine John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones i Michael Palin tog će se dana prenositi u dvije tisuće kino dvorana diljem svijeta, pa i u nekoliko hrvatskih kina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 10:34