'KO JE JAMIO, JAMIO JE'

VIDEO: NIVES IVANKOVIĆ U ULOZI REDATELJICE Poznata glumica radi vlastitu seriju o splitskoj obitelji u raljama kamatara

 YouTube
Priča serija 'Ko je jamio, jamio je' prati dalmatinsku obitelj koja životari u predgrađu splitske favele

Glumica Nives Ivanković, poznata po ulogama u nizu televizijskih sapunica, serija i humorističnih emisija (Villa Maria, Ruža vjetrova, Nad lipom 35, Lud , zbunjen, normalan, Jel' me netko tražio, Bibin svijeta...) te filmova (Moram spavat', anđele, Zvizdan...) odlučila je stati iza kamere. U novoj ulozi scenaristice i redateljice, Nives Ivanković priprema humoristično-dramsku seriju "splitskog stanja uma" o dužničkom ropstvu, političkim intrigama, tajkunizaciji i ljubavi.

Priča serija 'Ko je jamio, jamio je' prati dalmatinsku obitelj Munjiza koja životari u predgrađu splitske favele, a našla se u okrutnom zagrljaju kamatara, strahu od deložacije i raljama ludila, no kao utjeha ostala joj je vječna ljubav prema voljenom klubu. I baš kada se činilo da izlaz ne postoji, simpatične su Munjize neočekivanim obratom uspjele ostvariti hrvatski san.

Odlučna u svojoj nakani, Nives Ivanković dogovorila je suradnju s glumcem Slavenom Knezovićem i njegovom producentskom kućom, sastavila je popis glumaca, a na pomolu su i ozbiljni pregovori s TV-kućama o realizaciji ovog projekta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:00