(NE)PROFESIONALAC

VIDEO: NOVI LIK SLAVNOG KOMIČARA Stigao je trailer nove komedije Sache Barona Cohena

Nakon Borata, Brune i Diktatora došlo je vrijeme za - nogometnog huligana

Tri posljednja filma Sache Barona Cohena – „Borat“, „Bruno“ i „Diktator“ – ostvarili su u hrvatskim kinima fantastične rezultate gledanosti od kojih je 'Borat' još uvijek najgledaniji s preko 180 tisuća prodanih kinoulaznica tijekom kino distribucije.

Ovog proljeća dolazi nam njegov novi uradak, film '(Ne)profesionalac', a riječ je o akcijskoj komediji u kojoj Sacha Baron Cohen tumači potpuno novi lik: nogometnog huligana!

Nobby (Cohen) ima sve što jedan čovjek iz Grimsbyja može poželjeti uključujući 11-ero djece i najljepšu djevojku sjeveroistočne Engleske. Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastian za kojim Nobby traga već 28 punih godina, još otkad su ih razdvojili kao malu djecu. Nobby se uskoro susreće sa Sebastijanom, nesvjestan činjenice da njegov brat nije samo najubojitiji agent agencije MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U bijegu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro shvatiti da svijet može spasiti jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota: svog brata blizanca.

Uz Sachu Barona Cohena glavne uloge u filmu ostvarili su Mark Strong, Penelope Cruz, Ian McShane, Rebel Wilson i Isla Fisher. Film je režirao Louis Leterrier poznat po režiji hitova „Transporter“, „Nevjerojatni Hulk“, „Sudar titana“ i „Majstori iluzije“ što znači da nas i ovoga puta očekuje kvalitetan akcijski spektakl. Uz Cohena scenarij za film napisali su Peter Baynham (nominiran za nagradu Oscar za scenarij „Borata“) i Phil Johnson (scenarist Disnyjevog hita „Krš i lom“).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:47