ZADNJI NASTAVAK SAGE

VIDEO: OBJAVLJEN PRVI TRAILER ZA POSLJEDNJE 'RATOVE ZVIJEZDA' Napokon se dovršava saga o Skywalkerovima, pogledajte što vas sve čeka!

 Screenshot / YouTube
 

Na tradicionalnom godišnjem okupljanju fanova ‘Ratova zvijezda’ u Chicagu prikazan je trailer novog filma iz franšize ‘Ratova zvijezda’. Nazvan je ‘The Rise of Skywalker’, a donosi zaključak serijala o Skywalkerovima.

Radi se o najočekivanijem filmu godine jer je ovo posljedni, deveti film sage o međuzvjezdanim avanturama klana Skywalker. Gledatelje u filmu ‘The Force Awakens’ (‘Sila se budi’, 2015) iznenadila je smrt Hana Soloa kojeg glumi Harrison Ford, a ‘The Last Jedi’ (‘Posljednji Jedi, 2017) završio je smrću Lukea Skywalkera kojeg glumi Mark Hamill.

Carrie Fisher, koja je glumila princezu Leiu, umrla je 26. prosinca 2016. Neiskorištene snimke iz prva dva filma posljednje trilogije redatelj J.J. Abrams iskoristio je u ovom dijelu.

- Princeza Leia živi u ovom filmu na jedan poseban način. Svaki dan me iznenadi činjenica da je više nema. To mi je toliko nadrealno jer još uvijek zajedno radimo, ako to ima kakvog smisla. Ona se pojavljuje u scenama. Živi na filmu - rekao je na predstavljanju trailera.

Abrams je također potvrdio da se radnja filma događa malo nakon radnje u ‘Posljednjem Jediju’.

Uz Marka Hamilla u filmu glume Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Billy Dee Williams, Richard E Grant i Billie Lourd, kći Carrie Fisher.

U traileru Ridleyn lik grli Carrie Fisher, ali i uspješno izbjegava eksplozije, napade superbrzih letjelica, a čuje i glas Marka Hamilla koji joj poručuje da je budućnost na njezinim leđima.

Film u kina stiže u prosincu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2022 04:35