OVO JE TRAILER KOJI TRAŽITE

VIDEO: OBJAVLJENA POSLJEDNJA NAJAVA ZA NOVE RATOVE ZVIJEZDA Međugalaktička saga započeta 1977. godine završit će dramatično

 Lucasfilm / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
 

U ponedjeljak navečer po američkom vremenu objavljena je posljednja najava za nadolazeći film "Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera", deveti te ujedno i posljednji film u sagi koja je započela još davne 1977. godine, piše The Guardian.

Najava koja nosi slogan "Saga će završiti. Priča će živjeti zauvijek" obećava završetak priče o Lukeu Skywalkeru (Mark Hamill) koja je započela u filmu "Ratovi zvijezda: Nova nada" redatelja Georgea Lucasa.

"Uspon Skywalkera" sugerira da će kraj sage biti dramatičan i uključivati bitku na plovilu usred valovitog oceana. Likovi u njemu skaču preko ogromnih kanjona u bujnim džunglama. Prema svemu sudeći, bit će i suza te neizbježnih svjetlosnih mačeva.

Iza "Uspona Skywalkera" stoji redatelj, scenarist i producent J. J. Abrams, a u glavnim se ulogama pojavljuju i Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron) i Lupita Nyong’o (Maz Kanata).

Pokojna Carrie Fisher, koja je utjelovila lik princeze Leije, pojavit će se u arhivskim snimkama.

Sagu "Ratovi zvijezda" čine tzv. "originalna" trilogija - "Ratovi zvijezda: Nova nada", "Ratovi zvijezda: Imperij uzvraća udarac" i "Ratovi zvijezda: Povratak Jedija", trilogija prednastavaka - "Ratovi zvijezda: Fantomska prijetnja", "Ratovi zvijezda: Napad klonova" i "Ratovi zvijezda: Osveta Sitha" te trilogija nastavaka - "Ratovi zvijezda: Sila se budi", "Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi" i "Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera".

Uz te filmove objavljena su i dva antologijska filma - "Rogue One" i "Solo".

Film u hrvatska kina dolazi 19. prosinca, a ulaznice se već sada mogu kupiti za pretpremijeru koja će se održati 18. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:54