BOŽIĆNA KOMEDIJA

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO ZAVODI MAJSTOR LJUBO Goran Navojec kao zagrebački 'Don Giovanni'

Na velika platna diljem Hrvatske stigli su sudbinski susreti i ljubavni trokuti upakirani u šarmantnu božićnu komediju Sve najbolje Snježane Tribuson, autorice filmskih uspješnica Tri muškarca Melite Žganjer i Ne dao Bog većeg zla te popularne TV serije Odmori se, zaslužio si.

Napad prepariranom ribom usred Zagreba, slučajni nalet furgonom, jedan poklonjeni Porsche, operna arija i paketić domaćih medenjaka ispreplest će pred sam Božić sudbine nekolicine simpatičnih likova u njihovoj potrazi za ljubavlju.

U niz komičnih ljubavnih zgoda i nezgoda upleten je i slatkorječivi soboslikar Ljubo (Goran Navojec) čijim čarima ne mogu odolijeti mnoge žene, pa tako ni Verica (Ksenija Marinković), usamljena slastičarka koja je odavno odustala od traženja onog pravog.

Sve najbolje - Zavodnik from Kinorama on Vimeo.

Scenaristica i redateljica Snježana Tribuson otkrila je da joj je kao inspiracija za lik Ljube poslužio lik ozloglašenog libertina i zavodnika Don Giovannija iz istoimene Mozartove opere.

Majstor Ljubo ljubitelj je žena koji uživa u svakom novom zavođenju i ženskoj pažnji. Njegov šarm namjenjen je svim ženama jednako. Ne štedi riječi kad god je u ženskom društvu i jednakim žarom pristupa svima.

Sve najbolje - Oprostite from Kinorama on Vimeo.

Baš kao i njegov fikcionalni dvojnik, Ljubo posjeduje neobjašnjiv šarm oko kojega se previše ne trudi, a možda upravo u tom nedostatku zalaganja leži tajna njegova uspjeha.

Sve najbolje - Zavodnik from Kinorama on Vimeo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 15:38