POVRATAK HEROJA

VIDEO Pogledajte trailer za najnoviji film o Batmanu i pokušajte otkriti tko mu je protivnik

U trećem Batmanu glumit će i britanska ljepotica Anne Hathaway koja je utjelovila Selenu Kyle, to jest Ženu-mačku

Posljednji nastavak priče o čarobnjaku Harryju Potteru, 'Harry Potter i darovi smrti, 2.dio' , ovog je vikenda s mjesta najgledanijeg filma u prvom tjednu u povijesti svrgnuo 'Viteza tame', no prije nego što će novi nastavak Batmana zaigrati u kinima gledateljima je prikazana najava - baš kao da su producenti namjeravali reći 'bez brige, Batman će se vratiti'.

S obzirom da su oba filma u produkciji Warner Bros.-a, malo prijateljske konkurencije ne može škoditi.

Najava za novi film o zaštitniku Gotham Cityja, ' The Dark Knight Rises ', ugledao je svjetlo dana i već izazvao brojne polemike, no obožavatelje i dalje ostavio u mraku, barem što se novih detalja tiče.

Poznato je da je Tom Hardy utjelovaio Banea, ogromnog zločinca i protivnika Batmana, te da Gotham City biva razrušen. Najava donosi i nekoliko zanimljivih scena s Batcyclom.

Pojavljuje se i zapovjednik policije Gordon, kojeg glumi Gary Oldman, koji se nalazi u bolnici i traži Batmanovu pomoć. Na kraju samo kratko kaže 'Batman se mora vratiti'.

Christian Bale u svom posljednjem filmu kao Bruce Wayne/Batman, uz zapovjednika Gordona, kao saveznika u policiji grada Gothama ima i Josepha Gordon-Levitta. Osim toga, u filmu će se, bilo kao pozitivka ili negativka, pojaviti i Anne Hathaway koja je utjelovila Selenu Kyle, to jest Ženu-mačku.

Pogledajte što vam donosi novi film o Batmanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:22