'POSLJEDNJI JEDI'

VIDEO: PREKINITE SVE ŠTO RADITE, UPRAVO JE PROCURIO NOVI TRAILER ZA 'RATOVE ZVIJEZDA' Luke Skywalker kaže da je vrijeme da doba Jedija završi...

 Star Wars / YOUTUBE

Ljubitelji Ratova zvijezda koji su se u petak našli u publici tijekom panel diskusije o osmom nastavku svemirske sage u Orlandu tijekom specijalne proslave svega vezanog u Ratove zvijezda mogli su uživati u najavi filma koja daje za naslutiti da se vrijeme Jedija bliži kraju.

Premda je najava dugačka dvije minute, relativno je štura kada se radi o sadržaju. Međutim, ono što će ljubitelje sage svakako zainteresirati je izjava Lukea Skywalkera sa samog kraja najave kada kaže da je vrijeme da doba Jedija završi.

The Hollywood Reporter piše da je ista najava prošli mjesec prikazana Disneyjevim dioničarima te da je ovo prvi put da je javnost mogla vidjeti naznake radnje filma podnaslovljenog s 'Posljednji Jedi'.

'Ratove zvijezda: Posljednjeg Jedija' režirao je Rian Johnson (Looper, Brick), a glavnim se ulogama pojavljuju Mark Hamill, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Benicio Del Toro, Laura Dern i Kelly Marie Tran.

Pokojna Carrie Fisher također će se pojaviti u filmu kao Leia Organa.

'Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi' u kina dolazi 15. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:12