PROF. SNAPE POUČAVA

VIDEO: SJAJNA PARODIJA ‘SIMPSONA’ DAVNO IH JE SPOJILA Rickman trabunja o ljubavi dok u pozadini svira Bowie

 Screenshot YouTube

Dok se svijet ovog tjedna oprašta od dvojice velikih britanskih umjetnika, Davida Bowieja i Alana Rickmana, ispada da su ih autori ‘Simpsona’ još davno povezali, i to u istoj sceni.

Ideja epizode bila je parodija dva Rickmanova filma ‘Love Actually’ i ‘Harry Potter’, s Bowiejevom glazbom u pozadini, prenosi Independent .

Homer i njegovi prijatelji iz Springfielda pokušavaju shvatiti svoje supruge gledajući film ‘Love Indubitably’ u kojem je glas britanskom premijeru dao nitko drugi nego danas slavni Sherlock - Benedict Cumberbatch. Premijer izražava ljubav svojoj tajnici Elizi Commonbottom.

Parlament je na nogama dok se njih dvoje ljube uz pjesmu ‘All The Young Dudes’ Davida Bowieja. I tu nije kraj… Uto se pojavljuje Rickman odjeven u kostim profesora Severusa Snapea i drži govor o ljubavi.

‘Ljubav je moćnija od sve moje magije’, kaže Snape dok Shakespeare, Churchill, Sherlock i Isaac Newton izvode točku iz filma ‘Skidajte se do kraja’ (‘Full Monty’), a redatelj Alfred Hitchcock izlazi iz TARDIS-a iz serije 'Dr. Who' i započinje breakdance.

Scena je prvi put emitirana u veljači 2013. godine u epizodi 'Love is a Many-Splintered Thing'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 01:18