NASTAVAK AKCIJSKE AVANTURE

VIDEO: TOMB RAIDER Oscarovka Alicia Vikander od danas u kinu kao nova Lara Croft

 

Ljubitelji akcijskih avantura Lare Croft nakon 15 godina dočekali su novu "pljačkašicu grobova" Laru Croft u novoj priči izrasloj na temeljima kultne video-igre Tomb Raider - dobitnicu nagrade Oscar Aliciju Vikander, koja je u toj ulozi zamijenila Angelinu Jolie.

Lara Croft je neustrašiva kći ekscentričnog pustolova koji je nestao kada je ona bila tinejdžerka. Lara je sada mlada žena od 21 godinu, vozi bicikl za kurirsku službu, čime jedva zaradi za stanarinu, pohađa studij, ali rijetko odlazi na nastavu. Odlučna je stvoriti svoj vlastiti put, te odbija preuzeti očevo nasljedstvo ne vjerujući da je mrtav.

Ostavivši sve iza sebe, Lara kreće na posljednju destinaciju svoga oca: mitološki grob na mitskom otoku koji bi mogao biti negdje izvan japanske obale. Ali njezina misija neće biti lagana - sam dolazak na otoke je gotovo nemoguć...

Uz Aliciju u filmu glume Dominic West (“Money Monster,” “300”), Walton Goggins (“The Hateful Eight,” “Django Unchained”), Daniel Wu (AMC-ova “Into the Badlands”) i nominirana za nagradu Oscar Kristin Scott Thomas (“The English Patient”).

Redatelj filma je Roar Uthaug (“The Wave”), a scenaristi su Geneva Robertson-Dworet i Alastair Siddons.

Željno očekivani akcijski spektakl Tomb Raide, u hrvatska kina stiže već danas u distribuciji Blitza, u formatima IMAX, 4DX i RealD 3D.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:30