COMIC CON

VIDEO: U ISTOM VIKENDU IZAŠLI TRAILERI ZA TRI HIT-SERIJE Fanovi SF-a, horora i trilera na iglama iščekuju nove sezone

The Walking Dead
 Profimedia, Planet
 

Fanovi SF-a, horora i trilera na iglama su dok iščekuju nove sezone najdražih im serija. Ovaj vikend na najvećoj konvenciji stripa i pop-kulture Comic Conu u San Diegu premijerno su prikazana čak tri trailera za iščekivane serije “Westworld”, “Stranger Things” i “The Walking Dead”.

Osma sezona postapokaliptične serije o zombijima, “The Walking Dead”, trebala bi izaći 22. listopada. Predviđeno je ukupno 16 novih epizoda, a premijerna epizoda nove sezone bit će ujedno i jubilarna stota epizoda ove serije. Prikazivat će se u dva dijela. Prvih osam će krenuti 22. listopada, a ostatak će se prikazati u veljači. “The Walking Dead” je serija redatelja Franka Darabonta, a temeljena je na crno-bijelom stripu iz 2003. godine. Radnja se odvija oko glavnog lika Ricka Grimesa, šerifova zamjenika koji se probudio iz kome u svijet zombi-apokalipse. Sa ženom i sinom pronalazi ostale preživjele i kreću u borbu za opstanak u svijetu u kojem vladaju zombiji.

Brojne nagrade

Znanstveno-fantastična serija “Stranger Things” vraća se na TV ekrane u drugoj sezoni s novih devet epizoda. Ova američka serija o nadnaravnim stvarima smještena je u 1980. godine u izmišljeni gradić Hawkins u Indiani. Prva sezona vrti se oko nestanka dječaka usred nadnaravnih zbivanja u gradu, kao i dolazak djevojčice Eleven koja ima psihokinetičke moći. Serija je dobila vrlo dobre kritike, a nominirana je, između ostalog, za najbolju TV seriju nagrada Golden Globe i Emmy. Druga sezona trebala bi početi s prikazivanjem 27. listopada.

Nakon napete završnice prve sezone serije “Westworld”, fanovi su ostali u iščekivanju novih epizoda. “Westworld” je američki SF vestern triler koji se počeo prikazivati prošle godine u listopadu.

Androidi za zabavu

Temeljen je na istoimenom filmu iz 1973. godine, a zanimljivom radnjom je ubrzo privukao velik broj ljubitelja SF-a. Priča se događa u izmišljenom parku Westworldu u kojem androidi služe ljudima za zabavu. Seriju su kritičari pohvalili za vizuale, priču i glumu, a premijerna sezona bila je najgledanija sezona ijedne HBO-ove originalne serije. Nova sezona trebala bi, kao i prethodna, imati deset epizoda, a premijera je zakazana za sljedeću godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:52