BRAVO ZA GORANA

VIDEO: VELIKI USPON HRVATSKOG GLUMCA Goran Višnjić dobio jednu od glavnih uloga u hit seriji NBC-a, ali ovaj put igrat će negativca

 Ernesto Ruscio/Getty Images

Hrvatski glumac Goran Višnjić vraća se na NBC jednom od glavnih uloga u novoj seriji te TV kuće, ‘Time’. Radi se o akcijsko avanturističkoj drami čiji scenarij potpisuju Eric Kripke, poznat po seriji ‘Lovci na natprirodno’, i Shawn Ryan, tvorac serije ‘Na rubu zakona’, a režirat će je navodno Neil Marshall, zaslužan za režiju ‘Igre prijestolja’.

Projekt su opisali kao spoj ‘Povratka u budućnost’ i ‘Nemoguće misije’. Zapravo se radi o napetici koja prati tri lika ( Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett), putnika kroz vrijeme koji se obračunavaju s najvećim kriminalnim umom (Višnjićem) čija je namjera izmijeniti tijek ljudske povijesti s katastrofalnim posljedicama.

Kako piše portal o filmu Deadline , ranjiv, istraumatiziran i emocionalan lik Garcije Flynna, kojeg tumači Višnjić, zapravo je vrlo opasan muškarac koji je nedavno ukrao vremenski stroj i s vojskom plaćenika se vratio u vrijeme nekoliko sati prije eksplozije cepelina Hindenburg 1937. godine.

Flynn prati upute neobičnog dnevnika iz nekog drugog vremena i dok je njegov plan još uvijek nepoznat i obavijen velom tajne, jasno je da ga se mora zaustaviti.

Goran Višnjić je međunarodnu glumačku slavu stekao ulogom doktora Luke Kovača u NBC-evoj uspješnici ‘Hitna služba’, a posljednju glavnu ulogu imao je u nekoliko sezona CBS-ove serije ‘Granice zločina’ (‘Crossing Lines’).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:54