ČUDO U PUSTINJI

VIDEO: 'ZA VRIJEME SNIMANJA DOGAĐALE SU SE NEOBIČNE STVARI. DJELO JE TO BOŽJE RUKE!' Producent serije 'Biblija' otkriva bizarne detalje

Nova mini serija 'Biblija' vrlo brzo je postala jedan od najvećih hitova na američkoj televiziji, a prvu epizodu je pogledalo čak 13 milijuna gledatelja, javlja Daily Mail.

Producent filma otkrio je kako su se za vrijeme snimanja dogodila neka čuda za koja vjeruju da su djelo 'Božje ruke'.

Britanski producent Mark Burnett u jednom intervjuu ispričao je kako su se za vrijeme snimanja događale zbilja neobične i misteriozne stvari.

- Za vrijeme jedne vrlo mirne noći na rubu pustinje snimali smo scenu gdje Isusu kaže Nikodemu 'Duh Sveti je poput vjetra', u tom trenutku zapuhao je vjetar toliko snažan da smo pomislili da je iznad nas preletio Boeing 747. Trajalo je 20 sekundi, svi smo se u tom trenutku upitali 'što se to dogodilo', ispričao je Mark.

Za vrijeme snimanja ove mini serije u Sjevernoj Africi, bili su svjesni kako su izloženi mnogim opasnim životinjama koje haraju pustinjom, posebno zmijama, stoga su unajmili 'tragača'.

- Na setu je bilo stotinjak ljudi i nismo mogli dozvoliti da ikoga od njih ugrize zmija, ispričao je producent.

Dnevno su znali pronaći jednu do dvije zmije, no za vrijeme snimanja scene Isusovog raspeća, pronađeno je čak 48 zmija otrovnica oko planine.

- To je zbilja neobično, nikada nisam vidio toliko zmija ne jednom mjestu, izjavio je.

Možda najneobičniji događaj je bio za vrijeme snimanja scene Isusovog krštenja. Producenti su bili prestravljeni kada je s kostima pao nezamjenjivi dio i odplutao. Vjerovali su kako ga više nikada neće pronaći.

- Četiri dana kasnije, nepoznati dječak se pojavio s izgubljenim djelom. Nije znao što je to, no osjećao je da ga mora vratit, ispričao je Mark.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:42