BOLJE IM JE DA BUDU ODLIČNE!

VIJEST KOJA ĆE RAZOČARATI SVE FANOVE IGRE PRIJESTOLJA Objavljeno koliko će epizoda imati posljednja sezona

Daenerys Targaryen koju glumi Emilia Clarke
 Game of Thrones / YOUTUBE

S festivala South by Southwest koji se održava u Austinu u američkoj saveznoj državi Teksas stižu loše vijesti za ljubitelje Igre prijestolja. Osma, ujedno i posljednja sezona planetarno popularne serije imat će svega šest epizoda, piše CNN.

Prilikom gostovanja na festivalu posvećenom novim trendovima u nizu industrija, kreatori serije D.B. Weiss i David Benioff potvrdili su da će posljednja sezona biti još kraća od sedme koja će svoju premijeru doživjeti ovog ljeta.

'Imamo 140 stranica glavnih crta završnice serije i to ćemo pretočiti u šest epizoda posljednje sezone', rekao je Benioff okupljenima.

Snimanje sedme sezone serije nedavno je završilo, a premijerno će biti prikazana 16. srpnja. Nakon što je sedma sezona skraćena s uobičajenih 10 na sedam epizoda, vijesti od dodatnom skraćenju šeste sezone dodatno će rastužiti obožavatelje serije.

Na festivalu su se kreatorima serije pridružile i glumice Sophie Turner i Maisie Williams koje u seriji glume sestre Sansu i Aryju Stark. Glumice su vodile panel te su se šalile da će otkriti sve detalje posljednje dvije sezone.

Williams je pitala Weissa kako osiguravaju da se radnja serije ne dozna prije emitiranja. 'Zastrašivanjem i ubojstvima', šalio se Weiss.

Benioff je dodao da je teško radnju držati tajnom, ali da seriji 'spojleri' naočigled nisu naštetili. 'Ljudi su u knjigama mogli pročitati da će Ned Stark ostati bez glave i ta je sezona svejedno funkcionirala', rekao je Benioff.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:26