FESTIVALSKI HITOVI

ZADNJA TRI DANA Još filmskih poslastica na Zagreb Indie reviji filmova

Kao zadnji film revije 6. studenog od 21.15 sati prikazuje se vestern "Homesman" Tommyja Lee Jonesa s dvostrukom oskarovkom Hilary Swank

Došli smo do petog dana Zagreb Indie revije filmova, koja se prikazuje u Cinestarima Zagreb, Rijeka,Split, Osijek i Mostar. Danas od 19 sati prikazuje se laureat Berlin film festivala, Križni put Dietricha Bruggemanna, gorka priča o djevojčici koja želi postati sveticom. Film je nagrađen na Berlinaleu nagradom za najbolji scenarij kojeg potpisuje sam redatelj.

U 21.15 sati slijedi poslastica za sve ljubitelje crnih komedija, argentinski naslov Damiana Szifrona "Divlje priče".

Ova urnebesna komedija nagrađena je na San Sebastianu i u Sarajevu nagradom publike.

Na programu revije 5. studenog je od 19 sati film redatelja Wiliama H Macyja "Rudderless", film u kojem jedan otac u uspomenu na svog pokojnog sina otkriva glazbu i njezinu moć u izliječenju boli.

U 21.15 sati na programu je nagrađivana mađarska drama "Bijeli Bog", film nagrađen nagradom Posebni pogled na Cannesu ove godine.

Zadnjeg dana Zagreb Indie revije filmova, u četvrtak 6. studenog, prikazuje se od 19 sati fantastična drama "Dvojnik" Richarda Ayodea, u kojoj naslovnu dvostruku ulogu šeprtljivca/oportunista tumači mladi Jesse Eisenberg.

Kao zadnji film revije od 21.15 sati prikazuje se film redatelja i glumca Tommyja Lee Jonesa, vestern "Homesman" u kojem dvostruka oskarovka Hilary Swank tumači naslovnu ulogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 17:30