IZA KULISA KVIZA

Zbog korone u ekipi ‘Milijunaša‘ mijenjala su se pravila! Ulogu džokera zovi preuzeli su lovci

Tarik Filipović
 Darko Tomas/Cropix
‘Što sad?‘, upitali su se Mario Sedmak i Igor Grković te odlučili promijeniti i ovaj televizijski format...

Nije lako biti šef Zabave na HTV-u u ovoj korona godini. Mario Sedmak, urednik Zabavnog programa HTV-a, čiji formati u televizijskim kategorijama imaju najviše nominacija za predstojeći Zlatni Studio, već desetak dana je na tabletama za smirenje. Jer, skupa sa svojom ekipom, zbog korone je morao proteklih mjeseci u hodu mijenjati baš svaku od emisija koje su pod njegovom 'kapom'.

image
Arija Rizvić i Ivan Šarić iza kulisa "Milijunaša"
Arija Rizvić i Igor Grković

I 'Volim Hrvatsku', i 'Potjeru', i 'Zvijezde pjevaju', i 'Kod nas doma', i novogodišnju 'A stranu', koja je umjesto u televizijskom studiju zbog propisanih epidemioloških mjera nedavno snimljena na livadi ispred zgrade HRT-a... No, sve je to Sedmakov vrijedni tim stoički prihvaćao i mijenjao, a onda su, početkom prosinca, i najjačima otišli živci.

image
Arija Rizvić i Ivan Šarić s Tarikom Filipovićem
Arija Rizvić i Igor Grković

Tada je, naime, trebalo biti snimljeno novogodišnje izdanje kviza 'Tko želi biti Milijunaš?', humanitarna emisija čiji prihod ide za rađaonicu Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb u Petrovoj.

image
Boris Svrtan dr. Gordan Zlopaša i dr. Velena Radošević iz Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb u Petrovoj, Ornela Vištica i Tarik Filipović
Arija Rizvić i Igor Grković

Sve je bilo spremno: i Tarik Filipović i natjecatelji: finalisti showa 'Zvijezde pjevaju' Arija Rizvić i Ivan Šarić te Ornela Vištica i Boris Svrtan, glumci koji igraju u novoj predstavi Kerempuha 'Predsjednici & ca'. HTV je na snimanje pozvao i medije, a onda je sve doslovno preko noći otkazano, jer se ispostavilo da jedan od znalaca iz kviza mora u samoizolaciju pošto je bio u kontaktu s oboljelim od korone.

image
Boris Svrtan i Ornela Vištica s Tarikom Filipovićem
Arija Rizvić i Igor Grković

- Što sad? - upitali su se Sedmak i urednik kviza Igor Grković i odlučili da promjene i ovaj televizijski format, pa su jučer na HTV-u uz Ornelu, Ariju, Šarića i Svrtana, te Tarika, na snimanju novogodišnjeg kviza bila samo dva znalca, Josip Buklijaš i Ivan Jurić, dok su ulogu džokera 'zovi' preuzeli Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Mladen Vukorepa i Dean Kotiga. Kako neslužbeno doznajemo, jedan natjecateljski par upravo je Kotigu zvao u pomoć, a je li im lovac iz 'Potjere' i pomogao doznat ćemo u emisiji koja će se prikazati na Silvestrovo, s početkom u 20.10 sati na HTV1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:38