PROGOVORILA BARBARA

Žena koja stoji iza franšize James Bond konačno dala naslutiti kakav će biti sljedeći agent 007

Britanski glumac Daniel Craig koncem 2019. rekao je da se povkaći i da je vrijeme da ga naslijedi netko mlađi i iskusniji.
Daniel Craig kao James Bond

Tko će biti sljedeći James Bond? Pitanje je to oko kojega se lome koplja otkako je Daniel Craig objavio da se povlači iz filmske franšize koja mu je donijela slavu. 'No Time to Die' posljednji je film u kojemu će utjeloviti agenta 007, nakon nastavaka ''Casino royale', 'Quantum of Solace', 'Skyfall' te 'Spectre'.

- Gotov sam s Bondom, izjavio je britanski glumac koncem 2019. godine kada je rekao da je vrijeme da ga naslijedi netko mlađi i iskusniji.

Mediji su iznosili špekulacije o novom Bondu, spominjali Idrisa Elbu, Toma Hardyja, Richarda Maddena, Toma Hiddlestona, Harryja Stylesa, pa čak i jednu glumicu - Lashanu Lynch, koja glumi u posljednjem nastavku 'No Time to Die'

Sada je po prvi put o tome progovorila producentica franšize Barbara Broccoli u intervjuu za Total Film.

- Uvijek kažem da možete biti zaljubljeni samo u jednu osobu. Kada film bude premijerno prikazan i prođe neko vrijeme razmišljat ćemo o budućnosti. U ovom trenutku, ne mogu misliti na nikoga drugoga osim na Danijela Craiga, rekla je Barbara.

- Ta uloga morat će biti ponovno osmišljena, na način kako ju je svaki glumac ponaosob zamislio. Upravo to je uzbudljivo i zabavno kod ove franšize, uloga se razvija. Kada budemo razmišljati o tome, naći ćemo pravu osobu, nastavila je.

Dala je naslutiti da se u potrazi za pravom osobom neće ograničavati na tradicionalne glumce, kako je to bilo do sada.

- To ne mora biti bijelac. Barem što se mene tiče, rekla je.

Što se tiče odabira žene za ulogu Jamesa Bonda, Barbara Broccoli nije promijenila mišljenje.

- Trebali bismo stvarati ženske uloge, a ne pretvarati muškarca u ženu, istaknula je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2020 20:19