ZBOGOM, MR. TREEGER

Zvijezde tuguju nakon smrti omiljenog glumca: Posebno mjesto zauzima u srcima fanova ‘Prijatelja‘

Mike Hagerty i Mark Duplass

 Charley Gallay/Getty Images/Profimedia
Karakterni glumac u ‘Prijateljima‘ je glumio kućepazitelja u zgradi u kojoj se nalazio stan glavnih junakinja Monice Geller i Rachel Green

Američki glumac Mike Hagerty preminuo je u 67. godini, a domaći gledatelji najbolje ga se sjećaju iz popularne TV serije 'Prijatelji' u kojoj je glumio gospodina Treegera u pet epizoda.

Vijest o njegovoj smrti objavila je glumica Bridget Everett, koja je s preminulim Mikeom snimila noviju i hvaljenu seriju HBO-a 'Netko, negdje'. Uzrok smrti nije otkrila.

- Jako će nam nedostajati. Zavoljela sam Mikea čim sam ga susrela. Bio je poseban. Topao i duhovit. Mikea su voljeli svi na setu, poručila je.

image

Ekipa serije 'Netko, negdje'

Charley Gallay/Getty Images/Profimedia

Karakterni glumac u seriji 'Prijatelji' glumio je kućepazitelja u zgradi u kojoj se nalazio stan glavnih junakinja Monice Geller i Rachel Green. U jednoj epizodi htio ih je čak izbaciti iz stana.

I Sarah Jessica Parker, popularna ikona iz Seksa i grada, odala je počast Haggertyju na društvenim mrežama.

- Srce mi je slomljeno, Već godinama sam njegova obožavateljica, napisala je.

Mike Haggerty ostvario je zavidnu karijeru u američkim TV serijama. Glumio je u serijama 'Bračne vode', 'Kafić uzdravlje', 'Obiteljske veze' i 'Murphy Brown'. Glumio je i u seriji 'Brooklyn Nine-Nine', 'Seinfeld' te 'Bez oduševljenja, molim'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:08