DISKONT

25 domaćih glazbenika, 75 videa i gotovo 400.000 pregleda: Ovaj glazbeni serijal sviđa se domaćoj publici

Diskont

 Filip Kovačević/
Riječ je o posebnoj glazbenoj emisiji koja je u nešto više od pola godine emitiranja okupila 25 domaćih rock&off imena

Serijal DISKONT nastao je po uzoru na popularni međunarodni koncept kojem je cilj promocija mini koncerata odsviranih u zanimljivom interijeru, a distribuiranih putem digitalnih kanala. Riječ je o posebnoj glazbenoj emisiji koja je u nešto više od pola godine emitiranja okupila 25 vrhunskih domaćih rock&off imena.

Prva hrvatska glazbena videoteka ispunila je očekivanja publike, ali i svih gostujućih glazbenika s obzirom na to da samo ova sezona ukupno broji skoro 400.000 pregleda.

image

Diskont

Filip Kovačević/

Bend Jonathan bio je taj koji je probio led, a zatim su nastupili i brojni drugi domaći autori, kao što su BluVinil, Bore Balboa, Boris Štok, Brain Holidays, Brkovi, Detour, Djeca!, Ida Prester i Lollobrigida, IDEM, Je Veux, Kandžija, Kensington Lima, Kojoti, Mašinko, Mile Kekin, Ministranti, Miriiam, nemanja, pocket palma, Rezerve, The Gentleman, The Siids, Tidal Pull i Tus Nua.

U DISKONT-u se mogu naći i kratki intervjui te zanimljivosti o izvođačima, pa tako, među ostalim, možete saznati da je skriveni talent Bore Balboe vožnja u rikverc, kako se Bojan iz benda Mašinko skroz razumije u bauštelu i kako bi Kandžija svoj glas mijenjao za glas Morgana Freemana. Bilo bi zanimljivo čuti Freemana kako pjeva ‘Magičnu butru‘...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 08:27