Adio

2Cellos najavili svoj posljednji koncert: "Tu smo počeli, tu želimo i završiti"

2Cellos, Stjepan Hauser i Luka Šulić

Dvojac koji je osvojio svijet najavljuje da je ovo posljednja godina u kojoj nastupaju skupa

Nakon deset godina kao 2Cellos, šest izdanih studijskih albuma, više milijardi skupljenih streamova, stotine nastupa na kultnim mjestima diljem svijeta i gotovo milijun prodanih ulaznica, duet Luka Šulić i Stjepan Hauser najavljuju svoj posljednji nastup u Zagrebu, koji će se odviti u sklopu njihove svjetske turneje. Koncert će se odviti 19. rujna u Areni Zagreb.

Ujedno je ovo i posljednja godina u kojoj nastupaju kao 2Cellos.

"Ova turneja je kulminacija svega što smo kao 2Cellos postigli. Ovo će biti najjači koncerti, s najvećim brojem posjetitelja. Popeli smo se zajedno na planinu i dosegli vrh onoga što možemo zajedno napraviti. Sve što smo naučili iz zajedničkog sviranja uložiti ćemo u ovu turneju. Koncerti će biti intenzivni, biti će snažni, biti će dirljivi i emotivni. Sve što možemo i znamo pokloniti ćemo publici – i onda možemo umiroviti 2Cellos. Jeste li spremi proslaviti to sa nama?", pitaju Luka i Stjepan.

Zagreb se, prema odluci ovih virtuoza, našao na posljednjem mjestu europskog dijela turneje, i to s razlogom. Naime, prema riječima slavnog dvojca "tu smo sve počeli, tu želimo i završiti". Zagreb je postao zadnja europska destinacija na kojoj će zajedno zasvirati ovaj planetarno popularni duet. To je ujedno i prilika za sve fanove iz Hrvatske , ali i iz okolice, da zadnji put vide i čuju 2Cellos uživo. I kao što su sami naveli, ova će turneja biti nabijena energijom i emocijama kao niti jedna do sada.

A Zagreb je dobio počasno mjesto.

Karte su u prodaji od petka, 4. ožujka, na Eventimu, a cijene će se kretati od 230 do 1800 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 13:17