'ISPOD DUBA STOLJETNOGA'

ANSAMBL LADO NAJAVLJUJE SPEKTAKULARNI NASTUP U ARENI ZAGREB Na najvećoj hrvatskoj pozornici potpuno novi cjelovečernji program

 Lado

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO najavljuje posebni kulturni spektakl u Areni Zagreb. Do sada najveći hrvatski koncert predstavnika najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije pod sloganom Čuvajmo naše blago očekuje nas 3. lipnja u 20 sati. Posjetitelji će po prvi puta u Zagrebu imati prilike uživati u najmodernijoj glazbeno scenskoj čaroliji ikad viđenoj kad je ansambl LADO u pitanju.

LADO će Zagrepčanima, na do sada najvećoj hrvatskoj pozornici kulture predstaviti potpuno novi cjelovečernji program Ispod duba stoljetnoga. Novi program prikazuje neke od koreografija koje su nagrađivane kako na domaćim, tako i na inozemnim natjecateljskim festivalima, kao i koreografije koje na repertoar Ansambla LADO prvi put donose pjesme i plesove Hrvata u Austriji, Mađarskoj te s područja uz rijeku Sutlu. Ovim programom Ansambl LADO najavljuje svoju novu umjetničku praksu koja za svaku sezonu podrazumijeva postavljanje potpuno novog cjelovečernjeg programa pripremljenog za svoju vjernu publiku.

Lado

Uz do sada najveći hrvatski koncert, LADO se ove godine vraća u splitsku Spaladium Arenu. Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta, Splićani će 1. prosinca uživati u novom programu Ansambla koji ulaskom na najveće hrvatske pozornice pomiče granice kulturoloških događanja i izvornost hrvatskog foklora predstavlja na potpuno novi, umjetničko-kreativni, suvremeni način.

Lado

Ulaznice za nastup ansambla LADO u Areni Zagreb, 3. lipnja u 20 sati mogu se kupiti online na Eventim.hr te na svim Eventim prodajnim mjestima. U razdoblju do 10. travnja ulaznice se mogu kupiti po posebnoj promotivnoj cijeni od 80 kn, 105 kn, 115 kn i 185 kn. Djeca, učenici, studenti, umirovljenici i članovi KUD-ova uz predočenje svog statusa ostvaruju pravo na stalan popust na cijenu ulaznice koja iznosi 80 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2022 01:01