VELIKA DVORANA DOMA SPORTOVA

APOCALYPSO NOW Tri dana uoči velikog koncerta Darka Rundeka najavljena je posebna gošća - Sara Renar

 Nino Šolić / press /
 

ZAGREB – Tri dana uoči najočekivanijeg koncerta ovog prosinca u Zagrebu – subotnjeg nastupa Darka Rundeka u Velikoj dvorani Doma sportova – poznata je satnica događaja, ali posebna gošća. Čast da otvori program pripala je uspješnoj zagrebačkoj kantautorici Sari Renar.

Sara Renar je nagrađivana glazbenica koja iza sebe ima tri studijska izdanja. Album "Djeca" je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP "Jesen" Sara imala dvije nominacije, a osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. Još uvijek traje turneja na kojoj promovira svoj treći studijski album pod imenom "Tišina" koji je dobio neke od najboljih recenzije 2017. te je proglašen izdanjem godine u brojnim medijima. Posljednje priznanje dobila je u ožujku kada je “Tišina” nominirana za IMPALAU - Europski album godine. Svoje četvrto izdanje, konceptualno live studijsko ostvarenje “Gdje povlačiš crtu” Sara će objaviti 17. siječnja.

“Apokalipso” se vraća kući u subotu, 16. prosinca kao finale obljetničke “ApoCalypso Now” turneje. Dvorana u kojoj je krajem davne 1996. po prvi put izvedena ova pjesma bit scena najvećeg Rundekovog samostalnog zagrebačkog koncerta posljednjih desetljeća. Vrata Doma sportova otvoriti će se u 20:00, nastup Sare Renar će započeti u 20:30, a Darko Rundek i njegov bend se na pozornicu penju u 21:30.

Koncert je originalno planiran u Maloj dvorani, ali je zbog ogromnog interesa prebačen u omiljeni gradski koncertni prostor još 21. studenog.

Ulaznice u pretprodaji iznose 100 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 120 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2023 19:48