NASTUP ZA PAMĆENJE

BALAŠEVIĆ SE NA POVRATNIČKOM KONCERTU U OSIJEKU ŠALIO NA RAČUN SVOG ZDRAVLJA 'Više nisam stand up, sad sam stent up komičar. Al' su me popravili!'

 Ivan Perić / CROPIX
 

Đorđe Balašević u petak je u Osijeku još jednom održao koncert za pamćenje.

Nešto više od mjesec dana nakon što su mu u Sremskoj Kamenici zbog srčanih problema ugradili četiri stenta, ovako "apgrejdani" Đole pružio je svojim fanovima doživljaj svojstven samo njemu, a da se niti jednog trenutka nije primijetilo što je prošao 15.11. kada je završio u bolnici.

Energija i emocija bile su, što bi se reklo, "balaševićevske" tijekom svake sekunde gotovo 3,5 satnog koncerta koji je panonski mornar sa svojim kombiniranim pop-tamburaškim bendom od 15 vrhunskih svirača otvorio praizvedbom svoje nove pjesme "Hej, lega".

Naravno, pogađate, posvećene Osječankama i Osječanima, čime je nastavio tradiciju posljednjih godina i posvećivanja pjesama gradovima u koje dolazi.

FOTOGALERIJA: Koncert Đorđa Balaševića u Osijeku

Šalio se na račun svog stanja

- Htio sam napraviti jednu pjesmu da ima osječkog žargona. Snimit ćemo je. Imali smo objektivnih poteškoća ha, ha, ha... Htio sam da je snimimo prije nego što dođemo u Osijek, ali snimit ćemo je poslije. Bit će još slađe. Gledat ću da dobijete taj poklon za Božić ili Novu godinu najkasnije možda već 26.12., a ne tada smo u Zagrebu. Onda 27. I ništa. Počinjemo koncert kao da se ništa nije dogodilo. Pravite se ludi. Tu su došli i momci iz benda kojima sam malo zaboravio imena, pod lijekovima sam pa ne znam. Ako zaboravim tekstove vi ste tu. Ja uvijek dolazim da donesem energiju, a danas sam tu da uzmem malo vaše energije - poručio je Balašević, koji se kasnije, svojstveno sebi, dosta šalio na račun svog trenutnog stanja.

- Nisam vise stand up komičar. Sada sam stent up komičar, jer su mi ugradili četiri stenta. Što bi rek'o onaj u filmu: "Al' su me popravili!" Eto, toliko o tome.

Eto, toliko i o Đoletu u Osijeku, pred prepunim Gradskim vrtom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:37