THE BOSS

Bruce Springsteen na sudu priznao da je pio tekilu tamo gdje nije smio, platio globu

 Bertrand Guay/AFP
Superzvijezda je uhićena 14. studenoga 2020. jer je popio ‘dvije male tekile‘ u New Jersey‘s Gateway National Recreation Area

Legendarni roker Bruce Springsteen kažnjen je s 540 dolara nakon što se izjasnio krivim za konzumiranje alkohola u nacionalnom parku gdje je to zabranjeno, presudio je u srijedu savezni sudac

Superzvijezda je uhićena 14. studenoga 2020. jer je, kako je preko Zooma rekao na ročištu, popio "dvije male tekile" u New Jersey's Gateway National Recreation Area.

Springsteenu se također na teret stavljala nesmotrena vožnj< i vožnja pod utjecajem alkohola, a sud je u srijedu odbacio te dvije optužbe, za koje ne postoji dovoljno dokaza.

Springsteen je bio smiren tijekom priznanja iako je znao da je konzumacija alkohola na tom mjestu zabranjena.

Nakon što se početno izjasnio da nije kriv po tri optužbe, obrana i tužiteljstvo su se dogovorili da će se Springsteen izjasniti krivim za konzumaciju alkohola u zamjenu za odbacivanje dviju drugih optužbi i izbjegavanje suđenja.

Sudac Anthony Mautone je primijetio da se tek unatrag dvije godine konzumacija alkohola u parku smatra kršenjem zakona.

U sudnici je Springsteena pitao u kojem roku misli da će moći platiti globu od 500 dolara te podmiriti sudske troškove u iznosu od 40 dolara, na što je legendarni The Boss uzvratio: - Mislim da ću uspjeti platiti odmah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:38