SVI NA FESTIVAL

CASHLESS SUSTAV PRVI PUT U HRVATSKOJ Mastercard i Erste Card Club uvode posebnu festivalsku karticu na Terraneo

Terraneo kartica služi samo za plaćanje tijekom festivala, a plaćanje karticom je brzo i jednostavno - karticu je dovoljno samo prisloniti na čitač

Zahvaljujući MasterCard Europe, Erste Card Clubu i Erste banci - Terraneo festival ove godine postaje tehnološki najnapredniji događaj ovakve vrste u Hrvatskoj i prvi festival u Hrvatskoj koji uvodi posebnu festivalsku karticu i beskontaktno plaćanje MasterCard® i Maestro® beskontaktnim karticama!

Prvi put u Hrvatskoj jedan festival uvodi plaćanje posebnom festivalskom karticom, čime Terraneo staje uz bok najvećih svjetskih festivala. Ovakva vrsta plaćanja postala je standard na svim većim svjetskim festivalima, čime se smanjuju gužve, čekanje u redovima, a za razliku od korištenja tokena, može se izvršiti povrat novca s kartice - sve s ciljem da kupnja bude jednostavnija, brža i učinkovitija.

Na ovaj način utječe se i na sigurnost festivala i posjetitelja jer sa sobom ne moraju nositi veće količine gotovine, čime se smanjuje mogućnost krađe.

Terraneo kartica služi samo za plaćanje tijekom festivala, a plaćanje karticom je brzo i jednostavno - karticu je dovoljno samo prisloniti na čitač! Svi posjetitelji ovogodišnjeg festivala Terraneo svoju će karticu moći kupiti na jednom od 16 punktova koliko će ih biti na festivalskom prostoru i u Terraneo kampu.

Kartica će se kupovati na festivalu, a depozit koji ste utrošili pri kupnji kartice moći ćete dobiti natrag vraćanjem kartice nakon završetka festivala. Kartica će se dopunjavati na Top up mjestima, pri čemu će posjetitelji moći sami odlučiti koliko novca žele uplatiti.

Uplate na karticu moći će se obavljati svim kreditnim i debitnim karticama i gotovinom. Minimalni iznos potreban za aktiviranje kartice je 30,00 kuna, a maksimalno ograničenje iznosa na kartici je 2000,00 kuna. Ako na kartici ostane novca, moći ćete ga podići odmah nakon završetka festivala.

"Presretni smo što smo u MasterCard Europe i Erste banci našli prave partnere za ovakav pothvat. Željeli smo posjetiteljima festivala olakšati plaćanje te im time dodatno učiniti boravak na Terraneo festivalu jedinstvenim ljetnim i glazbenim iskustvom, a beskontaktno plaćanje pokazalo se kao idealno rješenje te se nadamo da će u budućnosti ovaj partnerski odnos postati još jači“, izjavio je Tomo Ricov, direktor Terraneo festivala.

"Ponosni smo što MasterCard Europe sudjeluje u ovom projektu i što prvi put predstavljamo ovakav način plaćanja u Hrvatskoj. Imamo brojna iskustva s beskontaknim plaćanjima na festivalima u Europi želimo svu jednostavnost korištenja naših kartica prenijeti i na festivalsko iskustvo kako bi se posjetitelji prepustili zabavi i zaboravili na redove i čekanje jer je korištenje MasterCard i Maestro kartica brzo, sigurno i zabavno", rekla je Aleksandra Babić, Direktorica marketinga za Centralno-istočnu Europu, MasterCard.

"Erste Card Club je sa zadovoljstvom partner Terraneo festivala jer Hrvatsku stavljamo na mapu svjetskih festivala koji koriste ovakve sustave, a posebno nas raduje što ćemo, upravo na Terraneo festivalu, ovo rješenje predstaviti prvi put. Uvođenje beskontaktnog plaćanja na Terraneo festivalu je logičan nastavak projekta Erste Card Cluba i Erste banke „Prisloni i plati“ – izdavanja i prihvata MasterCard® i Maestro® PayPass⁚ beskontaktnih kartica», rekao je Igor Sobota, direktor Sektora razvoja Erste Card Cluba.

Vipnet, lider u inovacijama na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu, podržao je festival osiguravanjem internetske veze za uspješnu realizaciju sustava beskontaktnog plaćanja koji Terraneo čini tehnološki najnaprednijim događajem ove vrste u zemlji.

Do sad potvrđena imena koja će nastupiti na sedam pozornica Terranea 2013. su:

TERRA STAGE:

Srijeda, 7. kolovoza: Eyesburn/ Emiliana Torrini/ Azealia Banks/ The Prodigy/ Koan Sound

Četvrtak, 8. Kolovoza: Bosnian Rainbows/ Gang Of Four/ Calexico/ My Bloody Valentine/ Pinkunoizu /Rob Garza (Thievery Corporation)

Petak, 9. kolovoza: Cloud Nothings / The Cribs /Aloe Blacc / Wu-Tang Clan/ Blond:ish (compact, get physical) / Dubfire

Hot 8 Brass Band nastupa 7. kolovoza kao marširajući band

AQUA STAGE:

Srijeda, 7. kolovoza: Pešes/ Mayales / Woods / Krankšvester Kawasaki 3p / Chew The Fat! Croatia

Četvrtak, 8. kolovoza: Icarus Down/ Punčke / Duncan Sheik/ Postolar Tripper / Dubioza Kolektiv / Mambo Kurt

Petak, 9. kolovoza: Straight Mickey And The Boyz/ Svi Na Pod / The Bots/ My Buddy Moose / Darkwood Dub / SevdahBABY

RED BULL MUSIC ACADEMY STAGE:

Srijeda, 7. kolovoza: Norman Jay/ MayaVanya / DJ Spinn & DJ Rashad / Petar Dundov

Četvrtak, 8. kolovoza: Davor O/ Audio InFunktion/ Maja Milich/ Jesse Boykins III / Tokimonsta / Rustam Ospanoff

Petak, 9. kolovoza: Jan Kinčl Zero/ Eddy Ramich / Mad Mats /Kyodai / Back To Back closing party

AZIMUT STAGE:

Srijeda, 7. kolovoza: Kultivator / Sanja / Debeli Šef

Četvrtak, 8. kolovoza: DJ Vlado / Mrtvo Hitovlje / Vlado Paštroč

Petak, 9. kolovoza: DJ Yayoilouise & DJ Checkman / Your Gay Thoughts / Sea + Air / New Wave Syria / DJ Yayoilouise & DJ Checkman / N´ Toko / Incurabili / DJ Felis Catus & DJ Softskinson

LJETOVANJE BAR:

Srijeda, 7. kolovoza: Tamara Saul/ DJ Anto / Mixtape /Take Me Out! / Denna M

Četvrtak, 8. kolovoza: DJ Venom/ DJ Rea / DJ Chill/ DJ Sin

Petak, 9. kolovoza: Pips / Phillipe ( CFSN/ phillitchevanje ) / Oli Dobolli / Bizzo / Skellevibes

TERRANEO BEACH STAGE:

Utorak, 6. kolovoza: DJ Venom/ Jan Kinčl Zero/ RRRamon!

Srijeda, 7. kolovoza: Moolah / CFSN / Pete Dux/ D´ Noizz

Četvrtak, 8. kolovoza: Edin Haliti / Disko Dabar Aka Examine/ Homeboy live/ Pips

Petak, 9. kolovoza: Mr. Mehikano/ DJ Raid / Krunch it! / DJ Rea/ Kodin

AKUSTIKA STAGE:

Utorak, 6. kolovoza: Marcus Odd/ Moj Bend / Big Strip Gorila

Srijeda, 7. kolovoza: Nikol i Luka/ Irena Zilić / Nellcote

Četvrtak, 8. kolovoza: Elephant & The Moon/ Ivana Picek / Luft

Petak, 9. kolovoza: Melita Sabljo/ Auguste / Miki Solus & Neprijatelji

CLUB AZIMUT:

Subota, 10. kolovoz: Fil Tilen + Tone Tuoro/ Chew The Fat! Croatia / Joe Ford / Rift Project

Detalje o ponudi kampa, izvođačima, popratnim sadržajima, akcijama, galerijom slika, kao i načinima kupnje karata, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.terraneofestival.com i Facebook stranicu https://www.facebook.com/TerraneoFestival

Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje, zabavni sadržaji, ekologija, kupanje, sunce i more... jednom rječju Terraneo - glazbeni festival koji pruža tjedan dana nezaboravnog ljetovanja i zabave!

Terraneo se održava u napuštenoj vojarni nedaleko centra Šibenika koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad prepun pozitivne atmosfere. Pogodno lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja u drugom vikendu kolovoza, Terraneo je savršena nadopuna turističkoj ponudi te regije, što ju čini primamljivom destinacijom tisuća mladih urbanih ljudi željnih zabave.

Terraneo postaje vodeće glazbeno događanje u regiji koje razvija i njeguje koncept društveno odgovorne i ekološki svjesne zabave. Nadalje, zadaća mu je promovirati prirodna bogatstva i ljepote šibenske regije; predstaviti Šibenik i Hrvatsku kao aktualne i atraktivne svjetske turističke destinacije. Nadasve, Terraneo želi zabaviti, širiti pozitivnu energiju u najopuštenije doba godine i dati posjetiteljima priliku da uživaju u glazbi aktualnih imena svjetske i domaće glazbene scene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:33