GLAZBENA POSLASTICA

Četiri dana Brijačnice u Tvornici kulture: ‘Rokaju‘ Partibrejkersi, Kojoti, Ida Prester & Lollobrigida...

Partibrejkers 

 PROMO
Zbog neizvjesne vremenske prognoze festival je ipak prebačen u prostor naše najveće koncertne dvorane

Poznati zagrebački rock festival Brijačnica vraća se, nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom, u svom najposebnijem izdanju dosad! Umjesto dva, festival će trajati čak četiri dana, od 8. do 11. rujna, a program predvode Partibrejkersi, M.O.R.T., Kojoti i Atheist Rap, a mjesto održavanja je Tvornica kulture.

Brijačnica je prvotno najavljena za otvoreni prostor Hala Parka, ali zbog neizvjesne vremenske prognoze ipak se prebacuje u prostor naše najveće koncertne dvorane.

U četvrtak, 8. rujna, na Brijačnici nastupaju Kojoti, M.O.R.T., Prazna lepinja i TV Eye, a u petak su na rasporedu Partibrejkers, Šajzerbiterlemon, Ministranti i Djeca!.

image

Ida Prester

PROMO

Subotnji program donosi zaokret prema punku koji donose Atheist Rap, Gužva u 16-ercu i Lutke na koncu, tribute legendarnim KUD Idijotima. Posljednje večeri, u nedjelju 11. rujna, na pozornicu Velikog pogona Tvornice kulture popet će se Ida Prester & Lollobrigida, pocket palma i Fantom.

U prodaji su festivalske ulaznice po cijeni od 120 kuna, kao i dnevne po cijeni od 65 kuna za četvrtak, subotu i nedjelju te 75 kuna za petak. Mogu se kupiti u prodajnom sistemu Entrio.

image

Brijačnica

PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:48