RAZLAZ

Dino Jelusić više nije član Whitesnakea: ‘Mislim da je to gotova stvar! Zašto? Umoran sam od pitanja‘

Dino Jelusić

 Goran Mehkek/Cropix/
Nažalost, ovaj zadnji dio turneje gdje je trebao biti Whitesnake i u Zagrebu je otkazan i američka turneja je otkazana - rekao je Dino

ladom i talentiranom hrvatskom pjevaču Dinu Jelusić ostvario se san kad je prošle godine postao član poznate hard rock grupe Whitesnake, ali nažalost ta je priča, izgleda, završena, nakon što je bend otkazao turneju zbog bolesti pjevača i fronetmena Davida Coverdalea u sklopu koje je bio planiran koncert i u Zagrebu u srpnju.

"Neke stvari će se drastično promijeniti, mislim da je Whitesnake gotova stvar tako da vidjet ćemo što ćemo dalje. Zašto gotova? To adresirajte na gospodina Davida Coverdalea, ja sam već umoran od pitanja, on je taj koji je otkazao turneju. Ja sam ostao doma", ispričao je Dino za IN Magazin.

"Našao sam alternativu koja je ispala u nekim pogledima čak i bolja, a ovo ostalo treba adresirati na menadžment Whitesnakea, ja s tim nemam veze. Ja mislim da Whitesnake više neće turirati, treba nastaviti dalje", rekao je Dino i dodao...

"Nažalost, ovaj zadnji dio turneje gdje je trebao biti Whitesnake i u Zagrebu je otkazan i američka turneja je otkazana. Ja sam na kraju otišao svirati s bendom koji se zove Dead Daisies, možda se tu nešto zakuha, možda krenem opet ja sa svojim bendom ako se neki sudski postupci riješe. Vidjet ćemo, trenutno je sve u velikoj zavrzlami", otkrio je i dodao kako upravo zbog sudskih postupaka ne nastupa sa svojim bendom, a spriječen je i objavljivati nove glazbene uratke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 01:54