LUDO LJETO U JELSI

Dobra glazba, more, sunce i miris kreme za sunčanje - sve to čeka vas na prvom Mudri Brk Festivalu

Jelsa

 Tom Dubravec/CROPIX
Publici će se predstaviti mlađi bendovi koji njeguju indie, alternativni, rock i pop izričaj, a line up ćemo saznati u lipnju i srpnju

Mikro label Mudri Brk, koji čine bračni par bez vremena i bezvremensko malo čudo, najavio je prvo izdanje glazbenog festivala Mudri Brk.

Mudri Brk Festival će se održati za vikend 29. i 30. srpnja 2022. godine u Ljetnom kinu u Jelsi na najsunčanijem hrvatskom otoku Hvaru. Ideja je predstaviti neke bendove koji su na Mudri Brk labelu te bendove koje organizatori vole i cijene, a riječ je uglavnom o mlađim bendovima koji njeguju indie, alternativni, rock i pop izričaj.

Ideja festivala je da bendovima i publici bude lijepo, da nema pretencioznosti i žurbe, da se ljudi naslušaju dobre muzike, odmore, okupaju i čuju nešto novo.

Osim večernjih koncerata, pripremaju još hrpu sadržaja, ali će ih, kao i line up, otkrivati u lipnju i srpnju. Bit će dnevnog i post koncertnog veselja. Masu dobre glazbe, masu mora, sunca i mirisa kreme za sunčanje, mamurluka i masu zabave očekuje sve koji dođu na prvo izdanje ove godine.

Cijena karata je 50 kuna za jedan dan, a 70 kuna za dva dana. Karte će biti u prodaji isključivo na ulazu u Ljetno kino. Ako je nekome baš "napeto", može napraviti rezervaciju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naslovom maila "AJ ME ZAPIŠI", imenom i prezimenom osobe te brojem karata.

Organizatori su Mudri Brk i Udruga za promicanje kulture "Jelsa", a pokrovitelji TZ Jelsa i Općina Jelsa. Više informacija u idućim danima možete pronaći na Facebook eventu.

image

Mudri Brk Festival

PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:31