UMJETNOST ZDRAVOG ĐIRA

DOČEKAJTE 2017. S TBF-om NA LEDENOM PARKU NA TOMISLAVCU Ledeni park bit će domaćin jedne od najatraktivnijih silvestarskih zabava

 Ivo Ravlic / CROPIX / CROPIX

Ledeni park na Tomislavcu bit će domaćin jedne od najatraktivnijih silvestarskih zabava u gradu, gdje će Zagrepčane i njihove goste u Novu 2017. uvesti bend TBF, dok će za novogodišnju atmosferu na zrinjevačkom glazbenom paviljonu biti odgovoran bend Gramofon.

Silvestarsku večer u Ledenom parku live svirkom otvorit će bend Uptown Gang, a u 23 sata počinje koncert popularne grupe TBF, koja će Zagreb uvesti u 2017.

Bogata gastronomska ponuda Ledenog parka u ovoj će posebnoj noći okupiti najbolje zagrebačke ugostitelje s vrhunskim specijalitetima sa svih strana svijeta, najavljuju u priopćenju su iz Adventa na Zrinjevcu i Ledenog parka.

Na Ledenom parku moguće je rezervirati svoj stol te tako dočekati Novu godinu na Ledenom vidikovcu s kojega se pruža pogled na klizalište, ali i na ponoćni vatromet koji će označiti početak 2017.

Na Silvestrovo Ledeni park radi od 10 do 4 sata ujutro, a na Novu godinu otvoren je od 17,30 do 23 sata.

Dječji doček Nove godine u Ledenom parku kreće u 11 sati uz animatore, a u podne, mališani će moći sudjelovati u odbrojavanju kreiranom posebno za njih.

Na zrinjevačkom glazbenom paviljonu Zagrepčane i njihove goste od 22 sata počinje zabavljati bend Gramofon.

Posjetitelji će u više od dvadeset bijelih gastronomskih kućica, moći pronaći slasne zalogaje rađene prema jedinstvenim tradicionalnim recepturama, te se moći ugrijati uz kuhano vino, zimske koktele i punčeve.

Gastro kućice će na Staru godinu biti otvorene od 10 do 4 sata ujutro, a na Novu godinu od 17 do 23 sata. Suvenirske kućice su na Staru godinu otvorene od 10 do 17 sati, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

Doček Nove godine na Zrinjevcu započinje u 16 sati s dječjom proslavom, a klinci i klinceze moći će pozdraviti Staru godinu uz disco-tulum, tombolu, razne animacijske igre i glitter tetovaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:59