LJUBAVNA PRIČA

EKSKLUZIVNO NA JUTARNJEM: PREMIJERA NOVOG SPOTA DETOURA Stigao je video broj za singl 'Bez tebe' koji je ekspresno zasjeo na vrhove top lista

 DETOUR
 

Stigao je video broj za Detourov aktualni singl ‘Bez tebe’ koji se publici predstavio prije mjesec dana i ekspresno je zasjeo na vrhove top lista gdje bilježimo broj 1. na listi Hrvatskog radija, te prošlotjedno peto mjesto HRtop 40.

Spot je rad redatelja i multimedijalnog umjetnika Dalibora Barića čiji rukopis smo se do sada mogli upoznati kroz spotove Mayalesa, Kojota i Pips, Chips & Videoclipsa.

DETOUR

DETOUR

DETOUR

Inicijalna ideja za spot prema riječima njegovog autora došla je iz stiha ‘bez tebe mogu sve ali ne mogu disati’. Ta uvjetovanost i paradoks potakli su ga na metaforu o svemiru i disanju, o beskraju mogućnosti sve(mira), te kisiku kao esenciji života ali i ograničenju u tom stalnom okruženju.

Članovi Detoura postavljeni su u razne klasične SF vizure od starih do suvremenih filmskih svemirskih postaja gdje je njihov svemir pun vibrantnih boja, svjetlucav i zavodljiv. Video sadrži i kolažirane fragmente iz starih znanstveno-fantastičnih filmova koji predstavljaju određenu naivnost i nevinost jednog vremena sugerirajući priču o astronautkinji koju progone uspomene i osjećaji od kojih želi pobjeći ali ipak ostaje u začarnom krugu svojih čežnji.

DETOUR

U srijedu, 14. veljače potvrđeni junaci domaće pop scene Detour & Pavel najavljuju svoj zajednički koncertni spektakl u u K.D. ‘Vatroslav Lisinski’. Posebnost ovog koncerta je da će se oba benda naći istovremeno na pozornici te izmjenjivati i nadopunjavati se u izvedbi svojih najpopularnijih pjesama. Na pozornici dvorane ukupno će biti 25 glazbenika, uz osnovne bendovske postave pridružit će se gudački kvartet, brass sekcija i percussion.

DETOUR

Karte za koncert mogu se nabaviti po sljedećim cijenama: 110/140/170/190kn i to na blagajni dvorane ili u sustavu www.ulaznice.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:47