KVALITETNA ZABAVA

Energična švicarka Sonja Moonear rasplesala Zagreb: ‘Uz bok smo svjetskim metropolama‘

Sonja Moonear
 Julien Duval
Izvrsna produkcija u prvi je plan stavila energičan zvuk po kojem je Sonja poznata diljem svijeta, a naročito u Hrvatskoj.

Švicarska DJ zvijezda, jedna od danas najpopularnijih, Sonja Moonear na najbolji je mogući način otvorila unutrašnji prostor zagrebačke HALE. Uz strogo poštivanje epidemioloških mjera, nešto malo više od tisuću rasplesanih gostiju uvjerilo se u produkcijske elemente nove generacije. We Love Sound je ovim događajem visoko podigao ljestvicu kad je kvaliteta zvuka i zabave u pitanju.

image
Sonja Moonear
Julien Duval

Izvrsna produkcija u prvi je plan stavila energičan zvuk po kojem je Sonja poznata diljem svijeta, a naročito u Hrvatskoj gdje već ima velik broj obožavatelja. Uz Sonju na otvaranju We Love Sound clubbing sezone nastupili su domaći izvođači i predstavnici riječke elektroničke scene - Bronski, Ani i Herya.

HALA i We Love Sound kroz zimski period najavljuju nova događanja na prostoru većem od 1800 m2, koji je visine sedam metara. Obrađeno je i ugrađeno više od 400 elemenata za akustiku. Ima izvrstan sistem ventilacije i opremljen je s jednim od najboljih sound i light sistema u državi u koji su se uvjerili posjetitelji prvog partija.

image
Sonja Moonear
Julien Duval

- Na našu veliku radost, naravno pomno prateći epidemiološku situaciju, ove zime u Zagreb donosimo zanimljiv program kad je kvaliteta glazbenih sadržaja u pitanju. Svi posjetitelji prvog partija morali su imati EU Covid certifikat ili su se testirali na ulazu. Posebnu pažnju u Hali posvetili smo zvuku. Vjerujem da su svi posjetitelji osjetili novu kvalitetu te da će se ponovno s veseljem vratiti na idući party! – istaknuo je osnivač We Love Sounda. Dalibor Oliver Zjačić.

image
Sonja Moonear
Julien Duval

Reakcije gostiju nakon partija su izvrsne i pristižu iz cijele regije. Sve informacije o idućim događanjima možete pronaći na web stranici We Love Sounda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:53