OGLASIO SE AXL

Guns N‘Roses prekidaju trideset godina dugu tradiciju: ‘ Mi, naravno, ne želimo da se itko ozlijedi‘

Axl Rose i Slash, Guns N Roses, 2020. u Meksiku

 Alejandro Melendez/Afp
‘Neki su iz svojih osobnih razloga odabrali o toj temi izvještavati kroz prizmu negativnosti i neodgovornosti‘

Axl Rose, frontmen rock benda "Guns N‘Roses", punih je trideset godina na kraju koncerta u publiku bacao mikrofon, no zbog nedavnog incidenta, dugogodišnji ritual odlazi u povijest.

Šezdesetogodišnji pjevač prepoznatljiva glasa uvijek je nastupe završavao bacanjem mikrofona u publiku kako bi nekome omogućio da ga uhvati, no tijekom nastupa u Australiji, bačeni je mikrofon završio na licu Rebecce Howe, prenosi The Guardian. Incident u Adelaideu se navodno dogodio tijekom izvedbe pjesme "Paradise City".

Povodom nezgode oglasio se i Rose:

"Saznao sam da je obožavateljica možda ozlijeđena na našem nastupu u Adelaideu u Australiji. Moguće je da ju je udario mikrofon koji na kraju nastupa tradicionalno bacam fanovima. Ukoliko je to istina, mi naravno ne želimo da se itko ozlijedi ili da mi ikoga ozlijedimo na našim nastupima. Preko trideset godina na kraju nastupa bacam mikrofon i uvijek smo osjećali da je to dobro poznati dio kraja naših nastupa te da su fanovi to željeli i bili svjesni da imaju mogućnost uhvatiti mikrofon. Nažalost, neki su iz svojih osobnih razloga odabrali o toj temi izvještavati kroz prizmu negativnosti i neodgovornosti, što ne može biti dalje od istine. Nadamo se da javnost i, naravno, naši fanovi razumiju da se to ponekad dogodi. Veliko hvala svima na razumijevanju", poručio je Axl.

Nastup benda se očekuje i sljedeće godine u Hyde Parku u sklopu festivala British summer time festival.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:18