PREISPITUJU DOKAZE

HEROIN, IGLE, UPALJAČ... Policija objavila nove fotografije iz kuće u kojoj se ubio Kurt Cobain

 Seattle Police Department

Policija uz Seattlea objavila je dvije do sada nikada viđene fotografije koje su snimljene na mjestu gdje je pjevač Nirvane, Kurt Cobaine počinio samoubojstvo.

Na njima se mogu vidjeti osobne stvari pokojnog pjevača pa se tako na jednoj od fotografija vidi kutija za cigare u kojoj se nalazi žlica na kojoj su vjerojatno ostaci heroina i igle, a na podu pored se nalazi upaljač i cigareta.

Na drugoj se vidi ista ta kutija, samo zatvorena, pored nje se nalazi kapa, i otvoreni novčanik u kojem se može vidjeti osobna iskaznica Kurta Cobaina.

Iako se u četvrtak pisalo kako je ponovo otvorena istraga o njegovoj smrti, iz policije su to opovrgnuli napomenuvši da se radi o preispitivanju slučaja.

Glasnogovornik policije Renee Witt izjavio je kako detektivi ponovno pregledavaju okolnosti u kojima je preminuo pjevač s obzirom na nove dokaze koje su nedavno pronašli, poput ovih fotografija.

Podsjetimo, Cobain je nađen mrtav 8. travnja 1994. godine. Pucao si je u glavu, a obdukcija je pokazala da je u tijelu imao smrtonosnu dozu heroina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:47