OPROŠTAJ OD VELIKANA

I SRBIJA TUGUJE ZA OLIVEROM Poznati glumac začepio usta sitnim provokatorima: 'Zbogom divni Olivere, koje god da si vjere i nacije'

Nikola Kojo
 Bruno Konjević / CROPIX

Odlazak Olivera Dragojevića potaknuo je u nedjelju u Srbiji brojne štovatelje njegove glazbe i prijatelje da se dirljivim komentarima oproste od ovog velikana glazbene scene.

U emotivnim porukama navode se naslovi i stihovi Oliverovih pjesama i hitova.

Poznati srpski glumac Nikola Kojo na Twitteru je vrlo oštro reagirao na jedan neukusan komentar da Oliver sada definitivno neće održati koncert u Beogradu. U svojoj reakciji Kojo je napisao: "Ovakvo smeće živi pored vas. Mislite o tome.. Zbogom divni Olivere, koje god da si vjere i nacije."

Pjevač Vlado Georgijev na svom je Twitteru objavio: "Pretužno je što si otišao! “Valja vrime niz skaline/vonj mižerne i morbine...”, a sinoć smo pjevali: “Novi život se rađa i sretne pjesme mi naviru zvuci...” Ostaj zbogom prijatelju".

"Tuga u beskraju..."; "Odlazak legende..."; "Otišao morski vuk: Slava mu nije udarila u glavu, živio za pjesme" - samo su neki od naslova na portalima i internetskim stranicama beogradskih medija koji su, niti 24 sata od pobjede vaterpolista na Europskom prvenstvu, dan jutros započeli prijelomnom vijesti o smrti Olivera Dragojevića.

Mediji navode da je otišao glazbenik čiji su note voljele i slušale generacije, a neki njegovi hitovi postali su "bezvremenski na prostorima bivše Jugoslavije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 05:56