X

IRENA ŽILIĆ PREDSTAVILA NOVI SINGLE S NADOLAZEĆEG ALBUMA 'HAZE' 'Novi album ima popriličan zvučni i vizualni odmak od prvijenca'

 Jure Živković

Nakon izvrsnog singla The Moon koji je naišao na odlične kritike, kantautorica Irena Žilić objavljuje novu pjesmu s nadolazećeg albuma Haze. Radi se o pjesmi X, koju je kao i ostatak albuma producirao Mark Mrakovčić.

'X je pjesma koja daje „twist“ čitavom albumu, a budući da novi album ima popriličan zvučni i vizualni odmak od prvijenca, htjela sam prvo objaviti pjesme koje ističu njegovu raznolikost“, rekla je Žilić.

Irena Žilić je EP-jem Days of Innocence i prvim albumom Travelling oduševila publiku i struku, a njen drugi album Haze jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine. Album će svjetlo dana ugledati sredinom ožujka, kada će biti najavljena i velika koncertna promocija u Zagrebu.

Tijekom proteklih godina Žilić je nastupala diljem Hrvatske i regije, gdje uz rasprodane koncerte u Tvornici Kulture i Lisinskom, te nastup na festivalu Waves Vienna svakako treba istaknuti i otvaranje zagrebačkog koncerta Skye i Rossa iz Morcheebe u studenom prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:23