NOVI IZAZOVI

Ivana Starčević s projektom Rakete objavila je novu pjesmu ‘Zvijezda‘

‘Drago mi je što sam dio ovog projekta jer je lijepo imati mjesto gdje se na jednoj visokoj razini može prezentirati ono što radimo‘
Ivana Starčević
 Vladimira Spindler

Glumica, glazbenica, svestrana umjetnica Ivana Starčević spremna je za nove izazove - s gitaristom Vladimirom Mirčetom pokreće projekt Rakete u sklopu kojeg izdaju novu pjesmu - Zvijezda. Ivana i Vlado surađivali su na nekoliko njezinih pjesama prije par godina, a sada uz pomoć Jure Ferine kao producenta i Matije Antolića na back vokalima izdaju još jednu  novu glazbenu poslasticu.

image
Ivana Starčević
Vladimira Spindler

"Kao Ivana Rushaidat i Rakete, objavila sam tri pjesme, to je bio veliki bend, s brass sekcijom... Vremena su se sada dosta promijenila, i teško je održati toliki bend, ali kako je Vlado sa mnom bio i u svim prošlim kombinacijama, on i ja dogovorili smo se ostaviti 'samo' Rakete i kroz taj projekt/bend raditi i objavljivati glazbu, barem do onog trenutka kada ju nećemo moći i izvoditi uživo." - objasnila je Ivana kako su nastale Rakete.

image
Ivana Starčević
Vladimira Spindler

Spot za pjesmu radio je naš nagrađivani vizualni umjetnik - Dalibor Barić.

"Dalibor je dragi suradnik, upoznali smo se na predstavi Hoerspiel Pavlice Bajsić, a nakon toga radio je dva moja spota, a i ja sam radila na nekim njegovim projektima, tako da se jako dobro razumijemo i on je mogao savršeno vizualno uobličiti ono što smo Vlado i ja napravili." - objasnila je Ivana koja se pjesmom Zvijezda pridružila platformi za promicanje ženskog kantautorstva Femme nouvelle.

image
Ivana Starčević
Vladimira Spindler

"Drago mi je što sam dijelom ovog projekta jer je zaista lijepo imati mjesto gdje se na jednoj visokoj razini može prezentirati ono što radimo. Ova pjesma je neki svojevrstan među prostor između onoga što sam glazbeno radila prije, i onoga što ćemo još raditi, pa je po mom mišljenju savršeno legla u jedan ovakav projekt" - završila je Ivana koja će se na kompilaciji naći uz Idu Prester, Niku Turković, Anju Papu iz pocket palme i brojne druge kantautorice

.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2020 10:11